Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A55 kullanan arkadaşlar Kasım güvenlik güncellemesi aldınız mı? A54 e geldi ama A55 e gelmedi View Post
Samsung a25 cihazını kullanmaktayım ve menüde kırmızı temalı kamera vs gibi uygulamalarda gölgelenme oluyor 2 kere samsung servisine gittim 2 sindede... View Post
A34 ne zaman Android 15 ve OneUI 7 testlerine başlayacak acaba View Post
A23 GELİÇEKMİ ,GELİÇEKSEDE NE ZAMAN GELİÇEK?? View Post
Hangisini önerirsiniz? View Post
Telefonum A34 5G ama ara sıra kullanırken, video izlerken, oyun oynarken, vb durumlarda o zamanlarsa üst panelimle navigasyon çubuğum beyaz oluyor.... View Post
Arkadaşlar siz hangisini kullanıyorsunuz ? Hangisi Samsung telefonda daha verimli ve uyumlu View Post
Arkadaşlar pil durumunda gösterilen değerler güncel değerler mi yoksa pilin genel kapasitesini mi gösteriyor mesela kapasite yazan yer pil degeri... View Post
Samsung a34 marka telefonda arka kapağa hafif baski yapinca belli olan 2 adet hafif şişlik var bir tanesi aşağida biride kameranin altinda orta... View Post
Arkadaşlar siz hangisini kullanıyorsunuz ? View Post