Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
76 şarj da 3 saat 35 dakika ekran süresi şaşırtıcı one ui 7 de %65 şarj da 3 saat ekran süresi alıyordum samsung yapıyor bu sporu View Post
Samsung un kendi telefon içinde bulunan Kamera uygulamasından ziyade sınırlı özellikleri aşabilecek ve standart bulunan özelliklerden daha fazla ve... View Post
Son güncelleme one ui 8 den sonra ekran yansıtma calısmamaya basladı View Post
Merhabalar. A15 serisinde ekran kaydedici var mı acaba? Ekran görüntüsü alma değil kayıt yapma özelliği soruyorum. Teşekkür ederim. View Post
devasa bir guncelleme gelmis bastan sona degismis uygulama bakin derim View Post
Daha eski sürümlerde (android 11,android14 )Pil sağlığına nasıl bakabilirim ?2 telefon var biri A70 biri A23 View Post
Sizce pili daha nasıl verimli kullanırsak ekran süresini artırabiliriz Genelde 8-11 saat aralığında Ekran süresi alıyorum %100 - %0 arası bazen ise... View Post
A34 5G için durdurulan one ui 8 yeniden dağıtıma başlandı. Ayrıca kasım 2025 güvenlik yaması da kore'de yayınlandı 🔃334.46 MB View Post
Zaten lanet operatörlerin rezalet kalitesi ortada bide yetmez gibi internet kesilip duruyor. Sürekli düşen internet hızlarına gıcığım bide bu çıktı... View Post
| User | Count |
|---|---|
| 20 | |
| 10 | |
| 6 | |
| 6 | |
| 5 |