Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Samsung galaksy S23 ultra aldım oneıuı 7 ile telefon yavaşladı sanki View Post
Sizce bu hafta A54 için globale yayınlanır mı güncelleme A35 vb almaya başlamış View Post
Tab s8 serisi ui7 güncellemesini aldı Türkiye de galiba sıra a serisinde View Post
A36 aldım pil sağlığı %100cihazdaki 4.gunum falan cihazi bu sabah 7.10 gibi elime aldım şarjı 100dü evden okula gittim bizim okulda telefon serbest.... View Post
Türkiyeye bugün gelebilir View Post
Merhaba, A15 e One UI 7 kuranlar var mı? Varsa memnun musunuz? GoodLock getirilmiş mi ve belirli AI özellikleri getirilmiş mi? View Post
Güncelleme sonrası telefon böyle kaldı (A56 Gemini güncellemesi) View Post
Samsung Galaxy Tab A9 One UI 7 güncellemesi resmen yayınlandı. Peki Galaxy Tab A9 One UI 7 güncellemesi neler sunuyor ve ne zaman diğer bölgelere... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1094 | |
749 | |
572 | |
473 | |
414 |
User | Count |
---|---|
21 | |
16 | |
15 | |