Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Arkadaşlar telefonum(A25 5G) aralık ayından beri odamda asla çekmiyor,wifi salonda. Bundan dolayı ders çalışamıyorum,hiç düzelmedi sizce neyden... View Post
Bu neden oluyo nasıl düzeltcem View Post
Batarya dolduğunda sesli bildirim yokmu? View Post
Samsung A53 5g Akıllı Telefona One uı 7 güncellemesi geldi ? Yükleyen varmı? View Post
Arkadaşlar sıcaklar nasıl View Post
Merhaba. Eski Galaxy A7 2017 telefonumu yedek olarak kullanmak için açmak istedim. Ancak şarja taktığımda bu şekilde ekran takılı kaldı ve resetleme... View Post
Evdeki A34'ten daha düşük segment olan A15'e bile One UI 7 gelmişken A34'e neden hâlâ gelmedi? Ne zaman gelecek bilgisi olan var mı? Benim... View Post
Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere Samsung Galaxy A54 5G de one ui 7 deneyimlerimi aktaracağım. İlk olarak A serisinin animasyonları harika oldu.... View Post
Neredesin be oneuı 7 özledik seni 1 haftadır değişmiyor hadi artık gel türkiyeye onlarca kişi seni bekliyor View Post
Merakımdan soruyorum a34 cihazima odin ile stock s serisi romu kurulurmu kurulursa dex gibi ozellikler çalışır mı ve garanti dışı olurmu cihaz? View Post
User | Likes Count |
---|---|
2329 | |
1246 | |
846 | |
821 | |
806 |