Normal kullanımda bataryası çok memnun ediyor ancak mesela gece yatmadan önce şarjda bırakmasam şarjım sabahleyin %30 civarı eriyor. Bunu nasıl... View Post
Normal kullanımda bataryası çok memnun ediyor ancak mesela gece yatmadan önce şarjda bırakmasam şarjım sabahleyin %30 civarı eriyor. Bunu nasıl... View Post
Elim de samsung galaxsy a04 var telefonu alalı 1 ay olmadı baktığım zaman şarjım 85 bakmadığım zaman 84 oluyor acaba telefonun pilini mi bozdum beni... View Post
Yeni özel parmak izi animasyonlarını beğendiniz mi? View Post
SUMMER IS CALLING Dostlar bu sıcak günlerde telefon ısısını koruyabiliyormusunuz veya nasil koruyorsunuz bu gönderinin altında... View Post
Samsungun klavye düzeninde rakamlar üçlü düzende sıralı olmuyor mu? View Post
Merhaba, samsung a35 için store uygulamasında güncel sürüm olmasına rağmen hala eski sürüm yükleniyor. Silip tekrar deniyorum ama sonuç yine aynı.... View Post
Normalde fotoğraftaki gibi değildi , tamamen siyah klasik tarzdaydı. Şimdi ise fotoğraftaki gibi , alt yazılı gibi siyah ve beyazlı . Nasıl... View Post
İnternete baktığımda a26 geekbench 6 da single core 1025 multi core 2905 puan almış ben cihazımda test yaptığımda ise single 901 multi core 2685 puan... View Post
-Oyunu En yüksek Graiklerde Oynuyorum -Ortalama 30fps veriyor ancak arada 25-30 arasına düşüyor -Pek ısınma olmuyor ancak Şarj su gibi gidiyor Sizce... View Post
Telefonu 1,5 yıldır kullanıyorum. Sondan bir önceki güncellemeyle alakalı mı bilmiyorum ama Twitter'da video izlerken birden video ekranı... View Post
User | Likes Count |
---|---|
344 | |
254 | |
246 | |
231 | |
229 |
User | Count |
---|---|
19 | |
19 | |
18 | |