cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy A

Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post

One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post

Posted by  Anonymous    in  Galaxy A

One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post

Plutonn-video-1705134857582

Arkadaşlar canlı duvar kağıdını sadece kilit ekranını kurmak istiyorum böyle bi seçenek yok ana ekran ve kilit ekranı yapıp ana ekranı... View Post

Ekranı kaydırıken böylr yukarı aşağıya gidiyor gibi oluyor yazılar fln düzgün gitmiyor sıfırladım fln geçirmenin bi yolu yok mu aldığım günden beri... View Post

dadasA34-video-1745936231421

Merhabalar arkadaşlar voice focus diye bir özellik varmış Samsung da gürültülü ortamda sesli görüşmeler yapıyorum hangi cihazlarda var acaba nasıl... View Post

arkadaşlar bu gemini siri gibi sesli asistan oluyo mu? olmuyosa kullanılır mı View Post

Herkese selamlar bir sorum olcak A54 cihazimda resim ve video cekerken sanki kameraya parmak yakinmis gibi hafif bi sarimsilik oluyor yeniden... View Post

Merhaba: Arkadaşlar cihaza rom atmadan önce de oluyor du şimdi fazla olmaya başladı ... Pubg uygulamasına girmeden atıyor RAM PLUS 8GB AKTİF sizce... View Post