Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Arkadaşlar one uı7 ye geçince işlemci hızlanır mı? yani telefon hızlanır mı daha çok? View Post
Arkadaşlar canlı duvar kağıdını sadece kilit ekranını kurmak istiyorum böyle bi seçenek yok ana ekran ve kilit ekranı yapıp ana ekranı... View Post
Ekranı kaydırıken böylr yukarı aşağıya gidiyor gibi oluyor yazılar fln düzgün gitmiyor sıfırladım fln geçirmenin bi yolu yok mu aldığım günden beri... View Post
Merhabalar arkadaşlar voice focus diye bir özellik varmış Samsung da gürültülü ortamda sesli görüşmeler yapıyorum hangi cihazlarda var acaba nasıl... View Post
arkadaşlar bu gemini siri gibi sesli asistan oluyo mu? olmuyosa kullanılır mı View Post
Herkese selamlar bir sorum olcak A54 cihazimda resim ve video cekerken sanki kameraya parmak yakinmis gibi hafif bi sarimsilik oluyor yeniden... View Post
Güncelleme yayınlandımı veya ne zaman gelecek? View Post
Merhaba: Arkadaşlar cihaza rom atmadan önce de oluyor du şimdi fazla olmaya başladı ... Pubg uygulamasına girmeden atıyor RAM PLUS 8GB AKTİF sizce... View Post
Samsung galaya a36 kullanan var mı View Post
User | Count |
---|---|
27 | |
25 | |
19 | |
18 | |
14 |