Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Telefonum a54 % 100 yüz şarjda 15 saat ekran süresi veriyor çok çabuk bitiyor View Post
Arkadaşlar elimdeki telefonu 13bintlye satabilir miyim onun yerine a56 256gbsıfır alıcam 22bine A56 mı yoksa s24fe mi View Post
Sizce A55, A56 gibi Galaxy AI özellikleri alır mı? View Post
Merhaba samsung A52 kullanıyorum internet tarayıcısindan vatan bilgisayar girdiğimde resimler gözükmüyor masa üstü seçeneklerinde gözüküyor bu konuda... View Post
Hangisi alınır View Post
Arkadaşlar a55 kullanıyorum ve bir şey çok dikkatimi çekiyor. Ön kamerayı her açtığımda (buna yüz tanıma da dahil) kameranın etrafında siyah bir... View Post
Telefonu alalı bir hafta oldu şarjı biraz hızlıca bitiyor gibi geldi bana sizddde öylemi View Post
UCDYDA'dan UCDYDB'ye yükseldi 😊 Amerika da ise durum ise UCDYDC oldu kararlı sürüm mayıs sonunda gelebilir 💫 View Post
Delta force kaç fps alırım View Post
Telefonum root lu ne yapmalıyım View Post
User | Count |
---|---|
34 | |
24 | |
20 | |
18 | |
16 |