Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Merhaba arkadaşlar youtube uygulamasında bir video açıyorum oynatıyor ama durdurduğumda tekrar oynatamıyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı, çözümü... View Post
Alfatürk'e selam 😀 View Post
Bir konuda görmüştüm bazı arkadaşlarda turkce vardı. Buraya nasıl turkce ekleyebiliriz? View Post
3 Günde bir yeni bir test başlıyor hayırlısı olsun bakalım inşallah 🤲🙏 View Post
Merhaba dostlar bugün sizlere Cihaz hakkında görüşlerimi ve doğru olan yanları ileteceğim. Galaxy A71 çıktığı süreden beri halen çoğu telefondan... View Post
Tuş seslerini kapatamıyorum lütfen yardımcı olun. Tşk View Post
Merhaba arkadaşlar önceden ben A51 kullanıyordum 4000 mah batarya göre 4-5 saat ekran süresi alıyordum o zaman şarjı iyi gitmiyordu A51 den A54 e... View Post
Hoş geldin Zil sesim veya bildirim sesim sırasında garip bir ses çıkıyor ve **bleep** ettiğime göre bu genellikle Eylül güvenlik güncellemesinden... View Post
Samsung a06 mı daha iyi samsung a05s mi Samsung A06s cıkacakmı cıkacaksa ne zaman View Post
Sizce nasıl View Post
User | Likes Count |
---|---|
806 | |
720 | |
445 | |
400 | |
278 |