Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
geri stock Roma nasıl dönebilirim acaba? View Post
Üretim yerini gösteren uygulama var mı? Benim a36 nın kutusunda türkiye yazıyor.. bu doğru mu? Acaba. View Post
Ben de BYD9 oldu ne anlama geliyor View Post
Amazon prime 4 aylık hediye süresi dolunca tekrar kupon alıp yenileyebilir miyiz? View Post
Arkadaşlar şuan hayla testemi DYD9 dan DYDA oldu View Post
S24FE güncelleme geldi mi View Post
Googplay güncellemesi aldı View Post
Merhaba Samsung Galaxy a56 ya güvenlik güncellemesi geldi sizde kontrol edebilirsiniz View Post
Twrp dosyasi yuklerken sadece onayli dosyalar yuklenebilir diyor bu hatayi nasil gecebilirim View Post
Biliyorsunuz ki A serisinde samsung dex yok. Onun yerine ona benzer bi uygulama var mı? View Post
User | Count |
---|---|
29 | |
27 | |
20 | |
17 | |
17 |