Aslında, uzun bir süredir merak sardım kalemlere. Çizim yeteneğim iyi değil ama karalamayı severim Samsung'un tabletlerinde olduğu gibi Galaxy A... View Post
Aslında, uzun bir süredir merak sardım kalemlere. Çizim yeteneğim iyi değil ama karalamayı severim Samsung'un tabletlerinde olduğu gibi Galaxy A... View Post
Arkadaşlar Samsung telefonlarda arka planda sürekli çalışıp pil tüketen bir özellim var bu özelliğin adı Yazdırma eğer çok yazıcı yazı işleriyle... View Post
Cihaz a36 şarj aleti 25w orijinal samsung View Post
Ya sanki kulaklık girişi var Samsung Galaxy A16'da şunu nasıl tanımlatacağım sinirim bozuldu kendimi dünya kupasına bakan Neymar gibi... View Post
12 GB ram ile geliyor güçlü geniş ekran parlaklığı ve daha da ötesi işte karşınız da S26+ 25 şubat 2026 da tanıtılması beklenen s26+... View Post
A56 one ui 8.5 sızdırıldı! View Post
Mağazada a56ya animasyon testi yaptım ama cok kastı yaparken bide a34 te yaptim oda cok kastı neden olabilir bu yanlış anlamasın kimse kötülemek için... View Post
Bunların hangisi pil sağlığı mSavedBatteryAsoc bune mSavedBatteryBsoh bune.? Bakıyoruz ama View Post
Samsung a24 View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1229 | |
| 846 | |
| 764 | |
| 631 | |
| 567 |
| User | Count |
|---|---|
| 61 | |
| 53 | |