Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Son iki haftadır telefonum artık iyice can sıkmaya başladı. Sorun neden oluyor bilmiyorum, ama artık telefonum şarj almıyor. Geçen hafta süper hızlı... View Post
A23 uçak modu açık silik şekilde gözüküyor neden mobil veri ve arama kullanamıyorum View Post
Ya başlık bulamadım ama mesela oyun oynuyorum oyundan çıkıp whatsappa falan girip 2 dakika geçirip tekrardan oyuna girince oyuna sanki hiç girmemişim... View Post
Arkadaşlar samsung uı 8 gelince Pil daha uzun mu sürecek yoksa eskiye göre daha kotumu bide uı 8 gelince sıfırlamaya gerek varmı bazıları var dıyor View Post
Merhaba samsung a56 cihazımda video kapanırken veya duraklatırken yani sesin kesildiği anda birkaç milisaniye hoparlörden çıtırtı benzeri sesler... View Post
İlkkez A serisi kullanmaya bugün itibariyle basladım. S25 cihazımı satıp bu sefer A36 cihazına geçiş yaptım.A36 ve A56 İki model arasında kalsam da... View Post
Ekran görüntüsü aldığımda otomatik olarak seçenek penceresi açılıyor. Bu ekanı kullanmak istemiyorum. Nasıl kapatabilirim. View Post
Bütçem maksimum 10 bin tl. Hangi marka almalıyım? Annem kullanacak. Aklımda galaxy A16 var ama emin değilim. Önerilerinizi bekliyorum. View Post
Arkadaşlar ben a73 kullaniyorum sifir aldim 2023 te aldiğim günden beri var kisik ekranda dokununca hep yukaridan asagi sayfam bir siyahlik... View Post
A55- Kişi kartında özel zil sesi ayarı yapılabiyor, ancak sms sesi yapılamıyor. Herhalde bu özellik yapılamıyor değildir ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
641 | |
337 | |
307 | |
305 | |
295 |
User | Count |
---|---|
25 | |
21 | |
16 | |