Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Günaydın Gençler Nasıl Sizce View Post
Güncelleme gelmiş bununla ilgili haberiniz olsun View Post
Merhabalar One UI7 güncellemesinden sonra google play sistem yaması aldınız mı, bende hala son yama tarihi 1 Nisan olarak gözüküyor. Csc ile... View Post
Telefonum orta segment biliyorum ama notlar kısmında neden ai düzeltmeleri yok,hatta bir çok şeyde. Galiba telefon kaldıramaz diyedir,sadece fotoğraf... View Post
Arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta oldu ve 2 büyük güncelleme yaptım simdiye kadar. Animasyonlar da yavaslama fatkettigim icin 1tapclenar kullandim 4... View Post
ya bu seyde niye turkce dil destegi yok ingilizce kullaniyoruz... View Post
Arkadaşlar dün "BeatStar" adında ki oyunu,kulaklığım ile oynuyordum fakat oyundan çıkarken böyle "dızztppstt" gibi bir ses geldi,nasıl... View Post
Yani 13 dakikada %2.1 batarya kullanımı müthiş ya bu gidişle günlük hayatımızda instagram süremizi azaltmak zorunda kalıcaz sanırım View Post
User | Likes Count |
---|---|
2178 | |
1150 | |
887 | |
846 | |
750 |