Samsung Eposta ve Outlook uygulamalarına hiçbir türlü e posta gelmiyor. Samsung uygulamasında hiç gelmiyor. Outluuktada 9 Mayıstan beri herhangi bir... View Post
Samsung Eposta ve Outlook uygulamalarına hiçbir türlü e posta gelmiyor. Samsung uygulamasında hiç gelmiyor. Outluuktada 9 Mayıstan beri herhangi bir... View Post
Merhaba arkadaşlar anneme telefon alacağız A13 kullananlar yazabilir mi? A101 de A13 5.099 TL ama annemin kullandığı eski telefon J7 prime satmak... View Post
Arkadaşlar Samsung Galaxy A73 5g kullanıyorum. Güvenlik güncelleştirmesi halen Şubat versiyonunda. Arkadaşımda Galaxy S20 FE var ve her ay güvenlik... View Post
Telefonumun bataryası ömürünu tamamladı fakat şarj olmuyor yeni batarya alana kadar Bi çözüm lazım View Post
İnstagramda,membersta, whatsappta böyle aşağı kaydırıp bianda durdurmak istediğimde parmağı koyuyorum durdurmak için fakat durmayıp hala kaymaya devam... View Post
Ne kadardi acaba suan en maks 7500 bandinda View Post
Google Play Sistem Güncellemesi nedir? Az önce 3-4 güncelleme yaptım birikmiş galiba biraz.Ne ise yariyor bu Google Play Sistem güncellemesi? View Post
Benim cihazım A53 5g modeli cihazımla birileri ile konuşurken sesim gidiyor ama giderkende yankı yapıyor ve sesim geri geliyor bana bu olay bende mi... View Post
Samsung galaxy A54 5G 128GB 8RAM Telefonu kullanılan var mı ???a Nasıl bir telefondur? iyi midir? Satın alalım mı?a Yoksa aynı fiyatla alabiliriz... View Post
Sabah A03 telefonumu şarjdan çıkarttım sonrasında "USB bağlayıcısı takıldı/çıkarıldı." uyarısı vermeye başladı ve halâ düzelmedi. Onun dışında... View Post