cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

arkadaşlar iki sorum vardı (A51)

(Topic created on: 09-15-2020 01:08 AM)
282 Views
SamsungAAA51
Active Level 10
Options
Galaxy A

Birincisi ekranın uyanık kalma süresi 1 dk olmasına rağmen 30 sn de kapanıyor ikincisi ise play store ile haritaları uyku moduna sürekli alıyorum ama sürekli kendi kendine uyku modundan çıkıyor bunlar hakkında bilgisi olan var mıdır bilmediğim bir nokta mı var 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba SamsungAAA51,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Ayarlar > Cihaz bakımı > Sağ üst 3 nokta > Gelişmiş > Ayarları optimize et seçeneği açıksa, ekran zaman aşımı, her gece saat 3'te otomatik olarak 30 saniye ayarına geri döner. Ayar kapalı ise, bu durum için Samsung Members üzerinden hata raporu göndermeni öneririm.

Uyku moduna aldığınız uygulamaları açtığınız takdirde uyku modundan çıkarlar. Yanlışlıkla açma durumunda bile uyku modundan çıkabiliyorlar.
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
İlk olarak önceden 2 dk kullanıyordum ama böyle bir sorun yoktu otomatik optimizasyon yeni gelmiş veya kendi kendine açılmış olamaz heralde değil mi daha önce orayla hiç oynamadım çünkü ikincisi diğer uygulamalar çıkmazken neden bunlar çıkıyor haritalara hiç girmiyorum birde teşekkür ederim yorumunuz için ayrıca
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Öncelikle rica ederim. Birde yukarıda @craftyA71, arkadaşımızın dediği şekilde yapın.
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
play store Youtube haritalar bunlar uyku modundan çıkarlar.. fakat uygulamaya basılı tutun 》uygulama bilgileri 》pil 》arka plan etkinliğine izin ver butonunu kapatin yeterli olacaktir.
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
teşekkür ederim 🙏🏻 ekran hakkında bir fikriniz var mıdır
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
ekran hakkında diyecegim güç modu açık ise ondan yapabilir 1dk yaptığınızda 40.saniyede ışık azalmasi gerekir 60.saniyede de cihaz kapanmasi gerekir. güç modunu kapatim denediniz mi?
SamsungAAA51
Active Level 10
Galaxy A
maalesef 20 de kararıp 30 da kapanıyor anlam veremedim bir türlü önceden böyle değildi hata raporu göndereyim en iyisi
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba SamsungAAA51,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes