cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

always on display

(Topic created on: 10-25-2020 07:05 PM)
573 Views
Options
Galaxy A

image

Telefonum a70 saat 
Ekrana saat simgesi çıkmıyor uygulama sorunu mu var yada yazılımsal sorun mu 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Ayarlar - Uygulamalar - Sağ üst üç nokta - Sistem uygulamalarını göster - Always On Display - Depolama - Veriyi sil işlemini uygulayıp ayarlamalarını yeniden yapıp durumu gözlemle.
Sorun düzelmediyse incelenmesi için uygulama üzerinden hata raporu gönderebilirsin.

View solution in context

Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Gelecek güncellemeleri bekle. Bunun dışında Smart Tutor uygulamasını indirip müşteri hizmetlerini arayarak uzaktan bağlantı isteyin. Kontrol edip yardımcı olurlar.

View solution in context

14 Comments
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Ayarlar - Uygulamalar - Sağ üst üç nokta - Sistem uygulamalarını göster - Always On Display - Depolama - Veriyi sil işlemini uygulayıp ayarlamalarını yeniden yapıp durumu gözlemle.
Sorun düzelmediyse incelenmesi için uygulama üzerinden hata raporu gönderebilirsin.
Galaxy A
bu söylediklerinizi daha önce yapmıştım uygulamayı sildim yeniden yüklemiştim sorun yine hala aynı başka yöntem varmı
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Gelecek güncellemeleri bekle. Bunun dışında Smart Tutor uygulamasını indirip müşteri hizmetlerini arayarak uzaktan bağlantı isteyin. Kontrol edip yardımcı olurlar.
Galaxy A
güncelleme yapmıştım en son gelen güncellemeyi güncelle ile sorun gidileceğinden eminmisiniz
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Bu çözülemeyecek bir sorun değil. Güncellemelerle düzelebilir.
Ben bir şey diyemem ama umarım sorununuz çözülür.
archtect
Active Level 5
Galaxy A
kullanma zaten bence sarjı yüzde 30 civarında o tüketiyor ben kapattım baya etkisi oldu
Galaxy A
yeni duyuyorum bunu senden şarj kullanım yüzdelerinden de belli oluyormu şarjı yüzde 30 tükettiği
archtect
Active Level 5
Galaxy A
30 genelleme yaptım ama evet gösteriyor 2 3 saat arası degistiriyor sarjı
Galaxy A
devre dışı yapınca şarjının durumu artıyormu peki genelde bu telefonlarda şarj seviyesi bi süre kullandıktan azalıyormuş ilk zamanlarda iyi gidiyordu 2 gün felan suanda 1 gün anca gidiyor