Resolved! Solved

Original topic:

a71 android 11

(Topic created on: 04-18-2021 01:55 AM)
482 Views
alfatr
Active Level 3
Options
Galaxy A

arkadaşlar telefonu güncelleyeli 2 saat oldu bu 2 saatlik süre içinde gerek uygulama geçişleri gerek uygulama içinde yaptığım şeyler telefon çok kasıyor yaptığı her şeyde ufak kasmalar yaşıyor yeniden başlattım değişen olmadı sebebi veya çözümü nedir

13 Comments
Solution
Pankek
Active Level 7
Galaxy A
Bence biraz zamana ihtiyacı var telefonun yeni güncellemeye adapte olması için 😄 bende de uygulama sonlandırırken hafif takılmalar mevcut ama zamanla geçeceğini düşünüyorum
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Gelecek güncelleme birlikte sorunlar giderilir her zaman boyle olmustur buyuk guncelleme gelen ufak tepek sorunlar bidaki kucuk guncelleme giderilmektedir
alfatr
Active Level 3
Galaxy A
ne zaman gelir bu güncelleme
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Ciyaziniz 3 ayda bir guncelleme almaktadir temmuz gibi gelir ama samsung guncelleme erkende ceke bilir hakkini sakli tutuyor onemli bir durum oldugunda
alfatr
Active Level 3
Galaxy A
sıfırladıktan sonra anlamı kalmıyor ki her şey gidiyor
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Yedekleyin verilerinizi
alfatr
Active Level 3
Galaxy A
mesela arka plandaki uygulamaları kapatmak için eskiden tak tak diye hızlıca kapatıyordum ama şimdi o ekrana gelmesi için bile 2sn bekletiyor beni akıcılık için bazı şeyleri yavaşlatmışlar ama olmamış
0 Likes
Solution
albayrkhakan
Active Level 6
Galaxy A
Ben öğlen güncelledim ve güncelledikten sonra bir kere bile sorun yaşamadım, aksine daha stabil ve akıcı oldu. Kamera yönünde iyileştirme olmuş benim görmüş olduğum ki benim en çok kullandığım şey kamera. Ben gayet memnunum.
alfatr
Active Level 3
Galaxy A
kamera da nasıl bir iyileştirme buldunuz? şahsen ben, video kalite ayarlaması dışında göze çarpan bir şey göremedim.