cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

a71 almayın kardeşim bıktim ya

(Topic created on: 11-09-2021 11:50 PM)
233 Views
A71ali
Active Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar A71 kullanıcısıyım telefonumu alali 2 ay oldu aldıktan 1 ay sonra şarj olmuyordu garantiye yolladım şarj entegresi yanmış değişti yine ayni sorunla karşı karşiyayim neden oluyor bu şarj entegresinin yanması orijinal makinesiyle şarj ediyorum sürekli ve bu da 4 oldu alalı 12 ay oldum 2 kez şarj entegresi yandı allah rızası için yardım edin garanti gidiyor geliyor 3 ay sonra tekrar oluyor şu an da şarja tatığım zaman 24 saatre dolacak yazıyor

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
İnfoDijital
Active Level 8
Galaxy A

Cihazı tekrar servise verip, aynı sorundan 2 defa daha geldiğini söylersen farklı aksiyon alabilirler ya da şikayetini detaylı olarak servise iletebilirsin. Konu ile ilgili servis ile görüşmen gerekiyor. 

View solution in context

2 Comments
zcc
Active Level 8
Galaxy A
Bir iki kere daha ayni sorundan gonderince teli otomatik degistirmiyorlarmi oyle şeyler var tuketi hakl.heyetine başvurun en son çarede yapin bunu.bir iki kere daha ayni sorun ile götürürseniz yeni telefon ile degisim olmali garantisi devam ettigi surece diye biliyorum Bi bilgi alin servisden
Solution
İnfoDijital
Active Level 8
Galaxy A

Cihazı tekrar servise verip, aynı sorundan 2 defa daha geldiğini söylersen farklı aksiyon alabilirler ya da şikayetini detaylı olarak servise iletebilirsin. Konu ile ilgili servis ile görüşmen gerekiyor.