Original topic:

a55 problem

(Topic created on: 3 weeks ago)
190 Views
erkandeniz
Active Level 7
Options
Galaxy A

çift hat kullanıyorum. cihaz kendiliğinden internet paketim olmayan ikinci hatda geçmiş ve ikinci hatda bulunan 380tl ben farkedene kadar 30 saniye içinde sıfıra düştü. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Osmanncakirr
Active Level 9
Galaxy A
Anladım. Eğer birinci hattı seçmenize rağmen yine de diğerinden kullanıyorsa, "Veri geçişi" ayarı açık olabilir. Bu ayar, hattın çekmediği durumlarda diğer hatta geçmesini sağlar. Onu kapatmak için, yine "Ayarlar"dan "Bağlantılar"a, sonra "SIM kart yöneticisi"ne girin. Orada "Veri geçişi ve arama yedekleme" gibi bir seçenek olması lazım. Onu kapat

View solution in context

7 Comments
Osmanncakirr
Active Level 9
Galaxy A
Ayarlardan kısıtlayabiliyorsun
erkandeniz
Active Level 7
Galaxy A
kısıtlanmıyo. 2. hattı kapatman gerekiyo. yoksa en güçlüye geçip durıyo.
Osmanncakirr
Active Level 9
Galaxy A
Ayarlar"dan "Bağlantılar"a, oradan da "SIM kart yöneticisi"ne girin. "Mobil veri" başlığı altında, internet kullanmak istediğiniz SIM kartı, yani birinci hattınızı seçebilirsiniz. Böylelikle internet hep o hat üzerinden gider.
erkandeniz
Active Level 7
Galaxy A
benimde öyle kardeş zaten.
Solution
Osmanncakirr
Active Level 9
Galaxy A
Anladım. Eğer birinci hattı seçmenize rağmen yine de diğerinden kullanıyorsa, "Veri geçişi" ayarı açık olabilir. Bu ayar, hattın çekmediği durumlarda diğer hatta geçmesini sağlar. Onu kapatmak için, yine "Ayarlar"dan "Bağlantılar"a, sonra "SIM kart yöneticisi"ne girin. Orada "Veri geçişi ve arama yedekleme" gibi bir seçenek olması lazım. Onu kapat
erkandeniz
Active Level 7
Galaxy A
tamam üstüne basılı tutunca giriyor alt menüsüne teşekkür
Osmanncakirr
Active Level 9
Galaxy A
Önemli değil