cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

a51 eziyeti

(Topic created on: 01-01-2021 05:07 PM)
843 Views
A51samsungcu
Active Level 2
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhaba. Ben bu telefondan umudu kestim. Güncelleme falan filan hiçbir şey olmaz. Boşuna stres zaman kaybı

Bunu üçe beşe satıp doğru düzgün bir telefon almayı düşünüyorum
3000/4000tl arası bataryası iyi stabil insanı sinir etmeyen bir telefon tavsiye eder misiniz
Not: Oyun oynamıyorum sadece video müzik sosyal medya

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba A51samsungcu,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
20 Comments
Galaxy A
a50 al derim ben kullanıyorum ama senin kararın kardeşim
BLACK_44
Active Level 8
Galaxy A
a21s
HYMG
Active Level 8
Galaxy A
m30
A51samsungcu
Active Level 2
Galaxy A
M51 düşündüm ama bi kere ağzımız yandı acaba oppo falan mı alsak kullanan var mı hiç ben samsung dışında hiçbir marka kullanmadım
HYMG
Active Level 8
Galaxy A
bence kardesim eger hic kullanmadin telefon alinmaz bence samsung al m30s iyi pil konusunda baya iyi
Mehmet2959
Active Level 6
Galaxy A
kac saat ekran suresi aliyorsun
A51samsungcu
Active Level 2
Galaxy A
o aklımda kardeşim note 9 da olabilir
Lyñx
Active Level 4
Galaxy A
Huawei p40lite baya iyi 40w hızlı şarj a51 alicama onu alsaydım diye yaniyorum bende :( bu orta segmentte en iyi işlemciye sahip.
0 Likes
A51samsungcu
Active Level 2
Galaxy A
beni sinir eden C7 vardı bende bundan önce taş gibi telefondu a51 onun çöpü bile olamaz