cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

a50 update

(Topic created on: 03-11-2021 02:25 PM)
425 Views
İBRAHİMA35TABa9
Expert Level 5
Options
Galaxy A

A50 bütün ülkeler şubat güncelleme aldı sıradaki güncelleme android 11 ui 3.1 en yakın zaman.da gelmesi

image

9 Comments
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy A
A50 için One Uı 3.1 büyük ihtimal nisanda gelecektir. 😊 Nisanın sonuna doğru geleceğini tahmin ediyorum . 🙂
kdkod
Active Level 5
Galaxy A
yok o kadar da geç gelmez
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy A
Önce 3.0 yayımlanacak ve nisanı bulur. 3.1 için ise nisan sonuna doğru anca gelir. Yani Örnek A51 için düşünürsek 3.0 yeni geldi. Mart sonu veya Nisan başında 3.1 yayımlanır. A50 için daha geç yayımlacaktır.
0 Likes
kdkod
Active Level 5
Galaxy A
knk geç olmasın yaaa
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy A
Umarım ben yanılırım kankam. Umarım erken yayımlanır ne diyeyim 😊
0 Likes
kdkod
Active Level 5
Galaxy A
Beyler
Güncelleme de hata var mış diyor lar A50 de Andorid 11 sürüm kodu ile Alakalıymış Ne Alakası var abartıyor lar bence Keşke Gelse Başımın Gözüm mün Üzüm gelsin edge gelmiş bir arkadaş da beyen me miş bak bak keşke gelse edge panel samsung yalvarıyorum sana erken gönder Andorid 11 sürümü nü beklemek ten nefret ediyorum
RedDawnツ
Active Level 7
Galaxy A
kardeşim herşeyin bir zamanı var boş boş yorum yapmayınız lütfen.
kdkod
Active Level 5
Galaxy A
ne zamanı knk A51 Güncelleme Aldığı Halde Halla test Aşma sında Görünüyor M31s Güncelleme aldıgı halde Niye test Aşamasında Görünüyor A50 alsın Test aşmasında Görülsün .
bi de benim anlamadığım şey Tüm ülke de Almış Neden Türkiye de almıyor Zaten ( 1.800 MP) Alacak üstü mü alacak hayır altı mı alacak hayır eeee niye 25 Mart ile Niye 25 Nisan Bekleyecez Nisan da Güncelleme gelecek Mart 1 yazacak madem mart da alacak bu cihaz o zaman neden mart da Gelmiyor onu anlamıyorum Neden 1 ay bekliyoruz Zaten Son Güncellemsi 3 güncelleme alacak mı almayacak Göndersin göndersin de kulanıcı ları sevin dirsin deyil mi niye 1 ay merak ta bıraktıyor
kdkod
Active Level 5
Galaxy A
A51 Güncelleme Aldığı Halde Halla test Aşma sında Görünüyor M31s Güncelleme aldıgı halde Niye test Aşamasında Görünüyor A50 alsın Oda Test aşmasında Görülsün Ozaman bi de benim anlamadığım bir şey daha var Tüm ülke de Almış Neden Türkiye de 1 ay vermişler  Zaten 1.800 MP Onun üstünü Alacak mı Hayır Onun altını alacak mı hayır eeee niye 25 Mart ile 25 Nisanı Bekleyoruz Nisan da Güncelleme gelecek Martın 1 Olarak Görünecek madem mart da Yayınlacak Neden Nisanda Geliyor o zaman Mart da Gelmesi Lazım onu anlamıyorum Neden 1 ay bekliyoruz Arkadaş Zaten Son Güncellemesi 3 güncelleme yayınlamayacak Gönderin A50 kulanıcıların Son kez yüzlerini Güldürün