- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-25-2020
02:20 AM
(Last edited
03-25-2020
02:21 AM
by
User0000005
) in
Telefonunuz yavaş şarj oluyor. telefonla gelen şarj aletini kullanın veya şarj aşetinde sorun olabilir gibi bi bildirim aldım ancak tel la gelen şarj aletini kullanıyorum ve bi hasarda yok gibi. Hızlı şarj özelliğini kapattım ondan olabilirmi?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-25-2020 09:21 AM in
Galaxy AMerhaba MASTERsss,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Cihazınızın yazılım sürümü güncel ise "Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil" içerisindeki, sağ üst kısımda bulunan üç nokta işaretine dokunarak "Gelişmiş Ayarlar > Hızlı Kablolu Şarj" bölümünü aktif hale getiriniz. Bu seçenek aktif ise farklı bir orijinal Samsung hızlı şarj aleti ile tekrar deneyiniz. Bu işleme rağmen sorun çözülmez ise cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-25-2020 04:46 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-25-2020 08:11 AM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-25-2020 08:46 AM in
Galaxy A
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-25-2020 09:21 AM in
Galaxy AMerhaba MASTERsss,
Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Cihazınızın yazılım sürümü güncel ise "Ayarlar > Cihaz Bakımı > Pil" içerisindeki, sağ üst kısımda bulunan üç nokta işaretine dokunarak "Gelişmiş Ayarlar > Hızlı Kablolu Şarj" bölümünü aktif hale getiriniz. Bu seçenek aktif ise farklı bir orijinal Samsung hızlı şarj aleti ile tekrar deneyiniz. Bu işleme rağmen sorun çözülmez ise cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra "Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla" diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD