cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

a50 güncelleme ilk bakış

(Topic created on: 06-22-2021 10:55 AM)
459 Views
izuna
Active Level 8
Options
Galaxy A
Sarj daha fazla gidiyor şuan önceki  halindinden sıfırlıycam o yüzden güç  tasarrufunu kapattığım  an ısınma  var hala sorunlar  hala aynı  neyi düzeltmişler anlamadım  :D? güç  tasarrufunu kapatamıyorum  mesela şuan  Samsung  da bu bir zorunluluk  a50 nin düzeleceğini  düşünmüyorum  onun yerine a51 var bütün  özellikler %90 %95 a50 ile aynı  a51 a50nin yazılımsal  sorunsuz modelidir  a51 almaya Teşfik ediliyoruz  ama ben bir daha asla Samsung  almayı  düşünmüyorum  😄 s20FE gibi sorunlu bir modeli de değiştirmemek Samsung un rezilliğidir sorunlu birşey  varsa para iade edilmeli veya değiştirilmelidir sanki başkası  yapıyor  telefonları  da geri almıyorlar  😄 her güncelleme  de başka hatalar oluşuyor fakat  hatalar düzeltilmiyor en azından  pil ve performans  için  konuşuyorum  benim için  gerekli olan 2 şey  çünkü ne için  geliyor bu güncellemeler  ozaman güncelleme getirdik diyebilmek için  mi:D?
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Düzeltme adı altında içine etme sanatı diyebilirsiniz. Sırf Samsunga özel değil xiaomi de aynı haltı işliyor Samsunga laf atıyorum ama xiaomide ondan aşağı kalır yok 😅
MustafaA50
Active Level 7
Galaxy A
Planlı eskitme... Kardeşim dediğiniz gibi Samsung da Xiaomi de aynı haltlar var. Sırf yenisini alsınlar diye teşvik ediyorlar. Hiç düşünmüyorlar paramız var mı diye.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Aynen öyle bende xiaomi de var mesela bu a30si mahkemeye vermiştim haftaya çözümlenecek inşallah. Kısacası xiaomi Samsung hepsi aynı haltmış denemeden yorum yapmamak lazımmış 😔
MustafaA50
Active Level 7
Galaxy A
Evet. 👍
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Beni takip etsene kanka mahkeme sonucu açıklanınca paylaşıcam sen de görmüş olursun neymiş ne değilmiş 😇
MustafaA50
Active Level 7
Galaxy A
Olur kardeşim... Ediyorum...
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Teşekkür ederim