cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

a serisi cihazlardaki güncelleme hataları vb.

(Topic created on: 04-23-2020 10:53 PM)
285 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhaba, uzun süredir araştırıyorum a serisine android 10 sürümü gelmiş fakat Hollanda'daki seride problemler olmuş. Benim cihazıma henüz 10 versiyonu gelmedi (a70)  fakat arkadaşımın a50 cihazına gelmiş ve eskisindende daha iyi olduğunu söylüyor. Şimdi güncelleyen ve problem yaşayan arkadaşlar cihazın modelini, nasıl güncellediğini (telefondan, bilgisayardan) ve yaşadığı problemi yazsın bir kıyaslama yapalım.. 

10 Comments
MASTERsss
Active Level 6
Galaxy A
A50 - telefondan güncelledim. gücelledikten sonra smart swich e yedekleyip hard reset attım. stabil çalışıyo baya hatta daha iyi. bence sorun yaşayanlar telefona çok yükleniyorlar sabah akşam oyun oynayan insanlar. a serisi günlük kullanım için arada bir oyun oynarsın ama çok yüklenirsen sıkıntı yaratır
dinliyorum
Active Level 7
Galaxy A
Bende de a50 var ama kamera gece modunda eskiye nazaran az pozlama yapiyor ve fotograflar kotu oluyor. Sende durum nedir?
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
bende de A50 var yukarıda sorunları belli ettim 1 yılı aşkın kullanıyorum ve yukarıdaki sorunlar yoktu
omerarslants
Active Level 3
Galaxy A
A 51 var 15 gün oldu sıfır telefon. oyun da oynamam telefon da menüler arasında geçişlerde animasyonlarda kasma sanki ups düşüyor
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Galaxy A50 sorun
1) 25 mp de yakınlaştırma yok
2)süper steady özelliği çalışmıyor çalışıyor gözüküyor ama aslında çalışmıyor sabitleme bile yapmıyor
3)video bir nesneye oto odak aldıktan sonra yürüdüğümüz zaman odak alamıyor
4)duvar kağıdı hareket efekti yok yazılım kaynaklı sorun
5)gece modu kötüleşti çok fazla gren ve gürültü var
6)karanlık piksellerde yukarıdan aşağı doğru çıktığı da pikseller geç işliyo
7)ön kamerada gece modu gözüküyor ama tıkladığında arka kamerayı açıyor
8)klavyede arada bir silme tuşu hızlı silmiyor
Ve benim bildiğim bu kadar daha ne sorunlar vardır bilmediğim
ama yakında A50 için bir 700 mb 'ye yakın güncelleme yollayacaklardır sorunları düzeltmek için
MASTERsss
Active Level 6
Galaxy A
bu saydıklarının hepsi düzeltilebilecek şeyler ama yapmazla emin ol. a50 de iyi bi kamera var ama buna uygun yazılımı bilerek vermiyorlar. satış stratejisi. beğenmiyorsanız amiral gemisi alın diyolar
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen A50 'nin kamerası gerçekten çok iyi ama yazılımla kısıtlanmış
dinliyorum
Active Level 7
Galaxy A
a70 cihazini guncelleme suan icin cok buyuk sikintilar oldugunu soyliyorlar a70 te guncelleme sonu. Ben a50 kullanicisiyim sadece kameranin gece modunu bozdular haricinde a50 de sarj vs hersey gayet satabil gorunuyor.
omerarslants
Active Level 3
Galaxy A
A51 de animasyonlarda kasma sanki ups düşüyor öyle bir sorun var. Güncelleme hiç iyi gelmedi