cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

ZİL SESİ KENDİLİĞİNDEN KISILIYOR

(Topic created on: 05-16-2022 05:48 AM)
3533 Views
BALV
Beginner Level 3
Options
Galaxy A

Telefonumun zil sesini en üst seviyeye çıkarmama rağmen arama geldiğinde en düşük zil sesi seviyesinde çalıyor ve duyamıyorum.Ses seviyesini kontrol ettiğimde en düşük seviyede olduğunu görüyorum.Seviyeyi en sona çıkardıktan sonra tekrar arkadaştan arama yaptığımda telefonumun zil sesi yine en alt seviyede çalıyor.Ses açma kısma tuşunda sorun yok.Sıfırlama da yaptım düzelmedi.Yardımcı olurmusunuz?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba BALV,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm.
Ilk yorum yapan Forum üyesinin verdiği çözüm işe yaramazsa bu konu hakkında Samsung Müşteri hizmetlerini arayıp uzaktan erişim talebi oluşturmanızı öneriyorum.
4447711
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba BALV,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes