cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

YouTube'ta Kalite Düşüşü

(Topic created on: 03-24-2024 01:48 AM)
1500 Views
Legasov
Active Level 5
Options
Galaxy A
Merhaba, YouTube'ta kalite seçenekleri arasında 4K olan herhangi bir videoyu açtığımda, kaliteyi seçeneklerde. 4k ya alıp izlemeye başladığımda otomatik olarak 480 e alıyor ve tekrar yükseltmek istediğimde görebildiğim max kalite 480 olarak kalıyor. Sorun uygulamada mı cihazda mı anlamadım, internetim gayet hızlı bilgisayarda 4k video ve filmleri donmadan izliyorum, videolar 2k ve 1080 de bunu yapmıyor ama 4k da yapıyor yani 2160p de. Cihazın bildiğim kadarıyla 4k video izleme desteği var, bu durum neden kaynaklanıyor olabilir?

image

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A54 ün 4k30 fps video oynatma desteği var o yüzden 4k60 fps video açtığınızda çözünürlüğünüz otomatik düşer.1711234769985.jpg

View solution in context

Solution
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy A
Çünkü hata oluşuyor.Aslında oynatmaya çalışmasa sorun oluşmayacak ama oynatmaya çalıştıgı ve basladıgı yoldan gidemediği için hata oluşuyor ve youtube uygulama veya tarayıcıda normalde hangi ayar varsa ona getiriyor.

View solution in context

20 Comments
AhmetA34-5G
Active Level 6
Galaxy A
Aynı sorun bendede var çözümü yokmu ya çok saçma 1440p de bir sorun yok 4k ya alınca aynı sorun oluyor a34 kullanıyorum
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Piyasada ultra modeller haric hepsi fdh ekrana sahip o da 4k izletmiyor max 1440p izletir ama 4k secseniz bile yok
0 Likes
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy A
4k destekleyebilşr ama 4k'da 30p destekliyordur,60p desteklemiyordur.Daha öncede açıldu bu konu ve bu şekilde çözüldü
0 Likes
Legasov
Active Level 5
Galaxy A
Doğrudur da, öyleyse cihazın desteklediği max kaliteyi ayarlayıp izletmek yerine neden 480 e düşürüyor ve diğer seçenekleri uygulama içinden **bleep** kaldıdıyor ki. Videoyu kapatıp baştan açıp daha düşüğü seçmek gerekiyor, ben farklı marka cihaz da kullandım 1080 destekliyordu ama 4k ayarını seçtiğimde izliyordum, belki de 4k olsa bile 1080 izliyordum ama ayarla oynamıyordu cihaz
Solution
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy A
Çünkü hata oluşuyor.Aslında oynatmaya çalışmasa sorun oluşmayacak ama oynatmaya çalıştıgı ve basladıgı yoldan gidemediği için hata oluşuyor ve youtube uygulama veya tarayıcıda normalde hangi ayar varsa ona getiriyor.
Legasov
Active Level 5
Galaxy A
Samsunggg samsung yakışmadı samsung 😄 teşekkür ediyorum cevapladığınız için hayırlı geceler dilerim
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy A
Çözüm olarak işaretlersen memnun olurum
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Malesef piyasada 4k destekliyen model az ultra modeller destekliyor geri kalan ekranlar fhd ekran oldugu icin vidyo kaydederken 4k edersiniz ama izlerken 1440p olarak izlersiniz
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Ben s23 kulaniyom 8k kayit edebiliyom bende bile fhd izleme yapa biliyorum
0 Likes