cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yeni güncelleme

(Topic created on: 01-30-2024 09:03 PM)
134 Views
butterflyofartx
Active Level 3
Options
Galaxy A
Yeni güncellemeyi nasıl buldunuz? Ben emojilerin daha iyi olduğunu düşünüyorum ama bildirim paneli bayağı xiaomiye benzemiş eskisi daha iyiydi bence. Ve son kullanılan uygulamalar kısmı önceden daha akıcıydı şuan yukarı kaydırdığımda o hissiyatı alamadım pek hoşuma gitmedi. Geri kalanı iyi.
0 Likes
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Şuan Yeni güncellemeyi kullanıyorum,

Deneyim olarak deneyimine Bayıldım emojiler, bildirim paneli gibi unsurlar çok güzel olmuş ben güncellemeyi sevdim.🤩 1706636831836_1706636831828_0.jpg
Galaxy A
Evet emojiler kesinlikle eskisinden daha iyi ben bazılarına çok gülüyorum😅🫠
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Bazıları Gerçekten gülünecek durumda😂
Galaxy A
Siz de a34 kullanıyosunuz sanırım ön kamerası nasıl? Benimki özellikle akşamları oda ışığında turuncumsu çekiyo da
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Evet A34 5G modelini kullanıyorum

Ön kamerasında bir sorun göremedim.🙂

Sorununuz nedir acaba? 🤔
Galaxy A
Güneş ışığında gayet güzel dışarıda ama odadayken özellikle akşamları kamera turunculaşıyor sadece ön kamera böyle neden acaba snapchatte de aynı şekilde
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Kameranınızı temizlemeyi deneyin,kamera ayarlarını sıfırlayın,Eğer bunlar işe yaramadıysa ve bu durumdan rahatsızsanız bir teknik servise gidin ve durumu anlatın size yardımcı olacaklardır.🙂

Teşekkürler🫡
Galaxy A
Hiçbiri işe yaramadı dediklerinizi yapmıştım. Teknik servise de gitmeye fırsatım olmadı eğer düzelmezse gideceğim teşekkür ederim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Asıl ben ilginiz için teşekkür ederim😀
0 Likes