cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yeni aldığım a55i wifi baglayamiyorum

(Topic created on: 3 weeks ago)
116 Views
AhmetS_1
Active Level 3
Options
Galaxy A

Kurulum kısmında wifi baglamaya calisiyorum wifi ağına baglaniyor ama internet kullanılamıyor diye uyari geliyor unlem isareti var. 3 farkli internette ve mobil veride denedim ayni sorun var acaba kurulumu nasil geçebilirim?

0 Likes
9 Comments
AlperS23-S24
Active Level 8
Galaxy A
İşlemcinin modem biriminde sorun olabilir yeni mi aldınız telefonu?
0 Likes
AhmetS_1
Active Level 3
Galaxy A
evet yeni aldim
0 Likes
AlperS23-S24
Active Level 8
Galaxy A
Fabrika çıkışı sorunlu cihaza denk gelmiş olabilirsiniz yetkili servise bi baktırın en iyisi. Sorun tespit edilirse telefon henüz yeni olduğu için sıfır kapalı kutu başka bir a55 ile değiştirme ihtimalleri var
AhmetS_1
Active Level 3
Galaxy A
Direkt iade edeyim o zaman
0 Likes
AlperS23-S24
Active Level 8
Galaxy A
Nasıl isterseniz.
KerimKılınç
Active Level 10
Galaxy A
İnternet sorunu var. Modemi kapat 3-5 dakika sonra aç düzelecektir. Telefon hatası veya yazılım hatası değil bu yaşadığın sorun modemle veya internet dağıtım şirketiyle ilgili. Hemen iade et diyor adam yaa. 😂
Bizm Türk Telekom modem 2-4 ay sorunsuz çalışır sonra bir ay gelir o ay 1-3 kez İnternet vermez. Senin aldığın uyarıyı bizde alırız bizde görüyoruz ünlemi (!) 😂
0 Likes
AhmetS_1
Active Level 3
Galaxy A
Hocam ayni sorun kendi telefonumdan mobil erişim actigimda da devam ediyor. Kuruluma mobil veriyle de devam edemiyorim
0 Likes
Galaxy A
Ben de ilk aldığımda bı sorunu yaşadım. Genellikle bir zaman sonra düzeliyor. Telefonu iade etmeden önce bir internet modeminize baktırmanızı tavsiye ederim
0 Likes
AhmetS_1
Active Level 3
Galaxy A
Hocam evdeki internetle alakalı degil 3 farkli internette&modemde denedim
0 Likes