cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Yandan geri navigasyon hareketi hala sorunlu

(Topic created on: 11-28-2023 03:11 PM)
233 Views
cavusabri
Active Level 2
Options
Galaxy A
Bu yazı bu sorunla ilgili ikinci gönderim. Navigasyon için A54'te yandan kaydırma hareketlerini kullanıyorum. Herhangi bir uygulama üzerinde hızlıca ekran kenarlarını kullanarak geri gitmek istediğimde sistem geri komutu yerine ilk anda ekrana dokunduğum bölgedeki nesneyi algılıyor. Yani önce istenmeyen bir temas meydana geliyor sonra geri komutu meydana geliyor. Mesela WhatsApp 'da mesajlar kısmında ekranın sağ tarafından geri gitmek istediğimde önce diğer sekme beliriyor sonra geri geliyor. A34 ve M14 'ü de test ettim onlarda sorun yok. Bu problemin S22 (exynos) 'de de uzun zamandır mevcut olduğu bilgisi mevcut. Android 14'te düzelir diye düşündüm ama düzelmedi.Xiaomi'de bile böyle bir sıkıntı yoktu. Yazılım konusunda en iyisi diye Samsung aldım. Sonuç hüsran. Sanırım bu sorun donanım kaynaklı çünkü Samsung bu durumu bir hata olarak kabullenmek bile istemiyor.

1 Comment
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba cavusabri,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes