cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Yabancılar dan gelen no engelleme

(Topic created on: 05-05-2023 12:17 PM)
1215 Views
eslmm__54
Active Level 1
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhaba ben samsung a13 kullanıyorum yabancılar dan gelen numaraları engelleme kısmını açtım 

image

Görmüş olduğunuz gibi ama yine de bana arama geliyor bildiğin beni arayıp konuşuyorlar engellemiyor yardımcı olursanız sevinirim acill..

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Buradan engellemeniz lazım yanlis yerden engelliyorsunuz asagıdaki butonu da aktif et.Screenshot_20230505_134124_Call settings.jpg

View solution in context

Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Buradan değil ki arayan kimligi ve spam korumasından engelle.

View solution in context

0 Likes
12 Comments
eslmm__54
Active Level 1
Galaxy A

Arkadaşlar merhaba ben samsung a13 kullanıyorum yabancılar dan gelen numaraları engelleme kısmını açtım

image

Görmüş olduğunuz gibi açık ama beni yine de arıyorlar ve konuşuyorlar engellemiyor yardımcı olursanız sevinirim 

Solution
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy A
Buradan değil ki arayan kimligi ve spam korumasından engelle.
0 Likes
eslmm__54
Active Level 1
Galaxy A

Merhaba ben yabancılar dan gelen numaraları engelleme kısmını açtım ama yinede arama geliyor bildiğin arıyorlar tam anlamıyla nasıl kapatabilirim bide gelen bildirimi görmek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim 

eslmm__54
Active Level 1
Galaxy A
Merhaba samsung a13 kullanıyorum yabancı numaralar dan gelen numarayı engelleme kısmını açtım ama yine de arıyorlar engellemiyor tam nasıl yapacağım sağ üstteki üç noktadan yaptım ama olmuyor gene arıyorlar lütfen yardımcı olursanız sevinirim bide engelleme numaralarını görmek istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim 
wex
Active Level 7
Galaxy A
Bende çalışıyor ama siz isterseniz numarayı bu panelden engelleyebilirsiniz. Screenshot_20230505_132138_Phone.jpg
0 Likes
eslmm__54
Active Level 1
Galaxy A
Ordan da yaptığım zaman gene arıyor hiç bişey değişmiyor anlamdım ne iş
0 Likes
Galaxy A
Kral önce varsayilan uygulamalardan arama engelleyici olarak telefon uygulamasını seçmen lazım
0 Likes
eslmm__54
Active Level 1
Galaxy A
Nasıl yapcam detaylı anlat bakim
0 Likes
Galaxy A
Kral uygulamalar ordan varsayilan uygulamalar bölümüne gir ordan arama engelleme bostadir sende oraya tıkla telefon uygulamasını seç tamamdır
0 Likes