cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Wifi bağlantısında bildirim gelmiyor

(Topic created on: 01-18-2022 12:47 PM)
4257 Views
Diaqnosis
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Ne zaman wifi den mobil veriye geçsem anında 20-30 bildirim geliyor fakat wifi bağlıyken whatsapp dışında bildirim almıyor hatta bazen whatsapp dan geken arama ve mesaj bildirim de gelmiyor. İlk defa android kullanıcısı değilim ama ilk defa Samsung kullanıcısıyım bu sorun çözülmezse bir daba asla Samsung tercih etmicem.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Diaqnosis,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-Tanılama-Wi-Fi" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Ağ Ayarlarını Sıfırla"  seçeneğine dokunduktan sonra ekrana gelen "Fabrika Ayarlarına Dön" ögesine dokunalım. (Bu işlem ile kayıtlı bluetooth ve wi-fi profilleri silinecektir.) Sorunun devam etmesi halinde, farklı bir modem ile deneme yapınız. Farklı modemlerle denediğinizde de aynı sorunlarla karşılaşmanız durumunda, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
9 Comments
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba
Konu ile ilgili olarak Öncelikle Evinizdeki modem interneti yavaş çekiyorsa bildirimler gelmez Eğer internetinizde sorun olmadığına rağmen bu sorunu yaşıyorsanız cihazınızı sıfırlayın Ayrıca cihazınızdantam performans almak için de mutlaka yazılım güncellemelerini yapın
Galaxy A
Alakalası yok adam wifiden mobil veri diyor sen modem diyorsun konuyu yanlış anlamışsın
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy A
Cihaz güç tasarrufundaysa böyle sorun olabiliyor
16579
Expert Level 4
Galaxy A
Hayir güç tasarrufunda olmazsa da ayni sorunlar var😑
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy A
Modem de dns değiştirmeyi deneyin
16579
Expert Level 4
Galaxy A
+1 ben de ayni sekil sorun yaşıyorum wifi'ye bağlı olduğumda 😑mobil verdi de herşey normal oluyo 🤷 ♀️🤦 ♀️
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy A
Modem de dns değiştirmeyi deneyin
Amelias
Active Level 3
Galaxy A
Wifinin iyi çekmemesiyle alakalı, ben bile bazen aynı sorunu yaşıyorum. İnternetiniz müşteri hizmetlerine, internet hızının çok yavaş olduğunu bildirebilirsiniz. Ya da internet hızını ölçen programlardan bakabilirsiniz hızınıza. Eğer bu işe yaramazsa yetkili servisle görüşmeniz tavsiye edilir
0 Likes
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Diaqnosis,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın-Tanılama-Wi-Fi" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar-Genel Yönetim-Sıfırla-Ağ Ayarlarını Sıfırla"  seçeneğine dokunduktan sonra ekrana gelen "Fabrika Ayarlarına Dön" ögesine dokunalım. (Bu işlem ile kayıtlı bluetooth ve wi-fi profilleri silinecektir.) Sorunun devam etmesi halinde, farklı bir modem ile deneme yapınız. Farklı modemlerle denediğinizde de aynı sorunlarla karşılaşmanız durumunda, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes