cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Whatsapp kilit ekranında içerik ve kişinin gizlenmesi

(Topic created on: 03-02-2024 08:58 AM)
1175 Views
Mst96
Active Level 8
Options
Galaxy A
Merhabalar bildirim ayarlarına çok baktım fakat istediğim gibi yok maalesef vardır belki bir yolu bilmiyorum. Whatsapp üzerinden bildirim geldiğinde kilit ekranındayken içerik gizli kalacak ama kimden geldiği yazacak var mıdır acaba bunun nasıl yapıldığını bilen uygulama vs 
0 Likes
8 Comments
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Direkt uygulama kilidini açıp içeriği gizlemek mümkün parmak izi mevcut WhatsApp ta
0 Likes
Mst96
Active Level 8
Galaxy A
İçerik zaten gizli fakat kimden geldiğini de gizliyor kilit ekranındayken. Benim istediğim içerik gizli kalmaya devam etsin ama kimden mesaj geldiği yazsın istiyorum
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Galaxy A
Öyle bir ayarlama yok sanırım içerik gizlendiğinde doğal olarak mesajın kimden geldiği de gizlenir bunun için yapacak bir şey yok
Mst96
Active Level 8
Galaxy A
İçerik gizlendiğinde kimden geldiğinin de gizlenmesi hiç doğal değil iki seçenek sunulmalı isteyen kişiyi de gizleyebilmeli isteyen kişiyi gizlememeli . Maalesef çok basit bir olay fakat bunu düşünmemiş sanırım yazılımcı arkadaşlar yazılımla düzeltilecek çok basit bir durum .
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy A
Ayarlar uygulamalardan WhatsApp bul. Bildirmleri tıkla ata yazıyor... o seçenek var
0 Likes
Mst96
Active Level 8
Galaxy A
Maalesef öyle bir şey yok s23 de bile yok arkadaşım da vardı
0 Likes
teyyo
Active Level 8
Galaxy A
Maalesef öyle yok. Dediğiniz gibi sadece bildirimin hangi uygulamadan geldiği var.
0 Likes
Mst96
Active Level 8
Galaxy A
Olmaması çok saçma geliyor bana ya iphone 7 de bile vardı bu olay
0 Likes