cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Vpn ler faturaya yansır mı

(Topic created on: 08-09-2024 12:52 PM)
475 Views
AEFSANE
Expert Level 5
Options
Galaxy A

??

10 Comments
Galaxy A
Yok neden yansisin?
Galaxy A
Hat kullanmaktan nefret ediyorum hiç çekmez hat çıkartmak şuan 1000 TL gençler için söylüyorum paketler çok pahalı telsiz kullanım diye vergi saçmalığı var faturali olsada olmasada veri veriyon bazen faturayı yatırmana rağmen kimseyi arayamıyorsun depremde gördük zaten
HalilDEMİR
Active Level 6
Galaxy A
Yansımaz dostum vpn denen şey başka ip üzerinden veri akışı yapmanı sağlar bu ip lerde sunucu olarak başka ülkelere ait olduğu için engel olmaz girdiğin yerlere ancak bu olayı gerçekleştirmek internet kullanımını arttırmaktadır normalde 1gb gideceğine 1.3gb gidiyor gibi bundan dolayıda hızlı biten paketlerinizin üzerine paket aşımından tarifeler size geçiriliyor mantıken. 🙂
v1ews0urce
Active Level 4
Galaxy A
Paket aşımını kapatmanız gerekiyor. VPN ile alakalı değildir.
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Daha çok internet kullanımına sebep olabileceği için VPN'siz kullanıma göre evet, bir miktar yansıyabilir.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Benim bildiğim wifi'den kullanılıyor ise kota sınırsız ise yansımaz. Ama mobil hatsa eğer paket biterse yansır diye biliyorum. Sen hangi vpn kullanıyorsun peki?
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Tabii ki de sizin dediğiniz gibi. Ben arkadaşın sorusundan ekstra internet kullanımına sebep olur mu diye anladım. Yoksa operatörün sırf VPN kullanıyorsun diye ekstra bir ücret keseceği yok. Ben çevremdeki herkese Proton'u tavsiye ediyorum.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy A
Anladım dostum :) Peki proton'u sen kullanıyormusun ben bugün indirdim ama sunucu yok hatası alıyorum.
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy A
Ben Roblox için indirmiştim. Şimdi denedim bende sıkıntısız bir şekilde bağlanıyor.