Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba,
Samsung'a önerim bundan sonraki sistem güncellemeleri ve tabletler dahil yeni modellerde OneUI'ı malum firmalarla yapılmış anlaşmalardan (default arama motoru, default app mağazası, default internet tarayıcısı,default veri paylaşımlarının Her Çeşidi, telemetri, reklam kimliği, kurulu gelen çöp app'ler) arındırılmış hale getirmesi.
bu öneri OneUI'ı pil ömrü geliştirilmiş, daha hafif, kullanıcı dostu yapacak ve Galaxynin pazar payını ciddi artırmasına imkan tanıyacaktır.
Bunları yapan ve herkesin tanıdığı bir marka henüz (ülkemizde) yok.
firmware sanırım oneui 3 sürümü. 4 senedir galaxy kullanıyorum(sistem günc.maalesef yalnız ilk 2 sene geldi ki bu da sorun).
Telefonum yeni alınmış her galaxy telefon gibi, bir hizmete tercihen kayıt ya da talebim olmaksızın çeşitli ip adreslerine her saat bir kısmının sebebini bildiğim sayısız istek gönderiyor ve bu adreslerden istekler alıyor.
buradaki veri paylaşımının(gaspının) pil ömrüne etkisi ve bir avuç firmaya KVKK'yı çiğneyerek servet kaynağı olma ihtimali söz konusu.
2 Comments
A13Kullanıcısı
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
08-12-2023 07:15 AM in
Galaxy A
Knk bu ne ben anlamdım

Moderator
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-12-2023 08:19 AM in
Galaxy AMerhaba yk001,
Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Bize iletmiş olduğunuz, bu değerli görüş ve önerileriniz de yetkili birimlerimiz ile paylaşılmıştır.
Teşekkürler.
MOD