cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Usb girişinde nem algılandı hatası

(Topic created on: 04-29-2021 04:45 PM)
6545 Views
JhinMain
Active Level 1
Options
Galaxy A
Bir aydır sorunun kaynağını bulamadım telefonum açık iken şarj edemiyorum sürekli usb girişinde nem algılandı hatası veriyor. Bildirim panelimde hiç eksik olmuyor 7/24 orada.

image

Youtube üzerinden sorunun çözümünü öğrenmeye çlştm her kanal sistem uygulaması olan "usb settings" in verilerini silip telefonu yeniden başlatmamı gösterdi. Harfi harfine yaptm ama olmadı bunun çözümü nedir artk skldm telefonu şarj etmek için tam anlamıyla kapatmaktan

(Ekstra bilgi: geçmişede bu sorun olmuştu usb settings in verilerini silip telefonu yeniden başlattığımda sorun düzelmişti bu seferkinde olmuyor )

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A

Yaşadığınız sorunun çözümü için önce bilgileri yedek alıp Ayarlar-Genel Yönetim-sıfırla menüsünden fabrika ayarlarına sıfırlamanız gerekiyor.

Bazen sıfırlama da çözüm sunmayabilir böyle bir durumda servise göndermeniz gerekecek.

View solution in context

0 Likes
11 Comments
EmirrS23U
Active Level 6
Galaxy A
Telefonu sıfırlayabilirsin
0 Likes
JhinMain
Active Level 1
Galaxy A
Sıfırlamak derken format atmayımı kastettin? Format atmadan çözmek istiyorum ben :c
0 Likes
EmirrS23U
Active Level 6
Galaxy A
Format atın demek istedim. başka çözümünü ben bilmiyorum
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba' öncelikle A72 mi telefonunuz A52 mi
0 Likes
JhinMain
Active Level 1
Galaxy A
Galaxy A7
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung Galaxy A5 (2017), Samsung Galaxy A7 (2017), Samsung Galaxy S7 ve Samsung Galaxy S7 Edge gibi modellerde “Nem Algılandı” uyarısı hiç gitmeyebiliyor.

Bazı kullanıcılar 10-15 dakika su altında cihazlarını kullandıktan sonra 5-6 saat boyunca bu uyarının kaldığını belirtirken bazı kullanıcılar ise bu uyarının mütemadiyen çıktığını ve şarj işlemini engellediğini belirtiyor.

Kısaca samsung KRONİK HALE GELMİŞ SORUNLAR .....
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba' JhinMain'
Ayarlar menüsüne giriniz.Uygulamalar menüsüne giriniz.Sağ Üst Kısımdaki … (Üç Nokta) Kısma tıklayınız.Açılan menüden Sistem Uygulamalarını Göster diyiniz.Açılan menüden USBSetting kısmını bulup giriş yapınız.Açılan menüdeki Kayıt Yeri seçeneğini seçiniz.Veriyi Sil – Ön Belleği Temizle kısımlarına sırası ile basınız.Cihazı yeniden başlatınız.
0 Likes
JhinMain
Active Level 1
Galaxy A
Dikkatli okudunuzmu bilmiyorum ama yazdım bunu yazdım ben.
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy A
Sorununuz IP sertifika olan cihazlarda samsung ekstra olarak sensörü koyuyor bu sensörü de su ve nemden etkilendiği an şarj bağlantısını kesiyor bu durumu çok **bleep** yaşadıysanız yazım güncelleme kontrol ediniz/ members üzerinden hata raporu göndermeniz gerekmektedir gerekli sorun düzeltilip sorununuz çözülecektir büyük ihtimale sensörü kalibrasyon sorunu var
0 Likes