cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Uptade GalaxyA71

(Topic created on: 12-12-2022 06:33 PM)
625 Views
İbrahimm1
Active Level 4
Options
Galaxy A

Galaxy A71 android 14 güncellemesini kesinlikle almalı bu segment bir telefon android 14 güncellemesini almazsa şirketin büyük bir ayıp ı olur bundan daha düşük segment bir telefonlar alıyo A71 almayacak burdan yetkililere sesleniyorum bu yazımı şirketin en üst yetkililerine ulaştırmanızı istiyorum bu cihazlara para veriyoruz ülkemizde zaten telefon almak hayal olmuş daha bir çok eksiğiniz var cihazda 60fps video bile yok yok donanımsal mış bilmem ne insanların hakkınj yemeyin aldığınız paranın hakkını verin bu insanlara yapmamanız gerekiyor arkadaşlar yazıya destek verelim bu cihazı kullananlar 

16 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Hayır özellşkle A71 için hiç yapmazlar
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Yanlış alarm cihaz android 10 ile kutudan çıkmış (11 sanıyordum)
Android 13 son.
Kusura bakmayın.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim,

Almasını isterim ama imkansız bir şey çünkü samsung cihazın performansına bakmıyor cihaz yılını ve android sürümünü dikkate alıyorlar

En basit örnek ile S9 plus ve Note 10 lite aynı işlemciiyi kullanıyor

S9 plus android 10 da kaldı
Note 10 lite android 13 aldı

Bende S10 Plus kullanıyorum android 12 son sürümüm bu cihaz rahatlıkla android 13 veya 14 ü kaldırabilir
0 Likes
İbrahimm1
Active Level 4
Galaxy A
Kral bizinde yakındığımız sorun bu insanlar bu cihazlara para veriyor ve ülkemizde artık üst segment cihazlara ulaşmak imkansız oldu o yüzden alsın da en azından insanlar ellerindeki cihazlarla mutlu olsun samsung bu sorunu düzeltmeli ve daha fazla müşteri toplamalı
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Haklısın güncelleme gelmesi iyi bir şey ama genel düşündüğümüzde cihazların dolar yada euro bazındaki fiyatları genellikle hep aynı kalıyor artsa bile 50 dolar fârk oluyor durum böyle olunca diğer ülkerde sıkıntı yaşamıyor rahatlıkla cihaz alabiliyorlar

Cihazların pahalı olmasının sebebi ülkemizi yönetenler, bu kadar basit yapacak bir şey yok umarım bir şeyler anlaşılır

Yurt dışındaki genç 1 ay çalıştığı ile en lüksünü alabiliyor bizler ise 6 ayda çalışsak alamıyoruz sonuç buu acı gerçek🥺
0 Likes
SAMET-A23
Active Level 9
Galaxy A
A23 alacak a71de alsa
0 Likes
AEFSANE
Expert Level 5
Galaxy A
Android 14 muhakkak gelmeli kesin net.👍
0 Likes