cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Ultra ağır çekim hakkında

(Topic created on: 04-01-2025 11:37 AM)
171 Views
KEMSA
Active Level 10
Options
Galaxy A

Günaydın arkadaşlar, 

Samsung a34 modeli telefonumda ultra ağır çekim ile çekim yapmak istiyorum fakat deklanşöre dokunduktan sonra çok kısa bir süre hareket edip ağır çekime geçmeden hemen kaydediliyor diye bir ibare çıkıyor ve ultra ağır çekimi tam anlamıyla kesinlikle kaydetmiyor ayarlara baktım bulamadım bilen arkadaşların bana lütfen yardım eder mi?.
Tüm arkadaşlara hayırlı bayramlar dilerim. 
Saygılarımla 
Kemsa 
10 Comments
Jubei
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba.
Kamera ayarlarını sıfırlamayı denediz mi?

Kaç saniye video kaydediyor?
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba tabii ki kamera ayarlarını sıfırladım değişen hiçbir şey yok.
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Ultra ağır çekim sadece 8 saniye
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Normal ağır çekimde de kesinlikle ağır çekim olarak kaydetmiyor çok ilginç üstelik kamera ayarlarını sıfırlamayı yaptıktan sonra bir de yazılımın içine girip depolamadan tüm verileri silerek yaptım yine çalışmıyor
0 Likes
Jubei
Active Level 10
Galaxy A
İlginç bir sorun, belki hard reset ile düzelir, ama belkide donanım arızası vardır? 🤔
0 Likes
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Eski versiyona geri döneceğim onu da deneyeceğim bakalım belki versiyonundaki bir bug dan kaynaklanıyordur.
0 Likes
XPLSG
Active Level 7
Galaxy A
Ultra ağır çekim çok fazla kare kaydettiği için kameranın bufferı hemen doluyor ve kayıt sonlanıyor.
S serisinde de böyle maalesef
KEMSA
Active Level 10
Galaxy A
Ama eskiden böyle bir şey yoktu yani ultra ağır çekim 8 saniye video kaydetmesi çok saçma bir şey denklem şöyle bastıktan sonra zaten ultra ağır çekim devreye hemen girmiyor bir iki saniye sonra devreye giriyor zaten çekilen video o kadar kısa ki amacına ulaşamıyor.
0 Likes
XPLSG
Active Level 7
Galaxy A
Hocam 8 saniye kaydetmesi normal dediğim gibi kameranın önbelleği doluyor.
Hemen devreye girmemesi falan normal değil tabii