cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonuma virüs mü girdi?

(Topic created on: Thursday)
190 Views
ruby_
Active Level 7
Options
Galaxy A

Telefonuma apk indirmem,başka sitelerede girmem. Dünden beri telefonum garipleşmeye başladı,oyunlar glitchlendi oyundan falan atıyor. Neden olabilir,telefonumda kullandığım "Avast" adlı antivirüs uygulamamda var,kullanıyorumda. Sizce neden olabilir? Yardım edenlere şimdiden çok çok teşekkür ederim,sağolun😳💓

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ASLAN37
Active Level 9
Galaxy A
Sen sil bak bakalım uygulamalarda sorun var mı?😊

View solution in context

Solution
Berkay03
Active Level 8
Galaxy A
Avastı silin tabi ve güvenli mod ise:
Bilgisayarlar, telefonlar, uygulamalar ya da işletim sistemleri için, normalde çalışan gereksiz özellikleri devre dışı bırakıp sadece temel sistem bileşenleriyle açılan bir çalışma modudur. Genelde sorun gidermek için kullanılır. Yani cihazında bir problem varsa, normal açılışta sistem çökerse ya da virüs kaptıysa, Güvenli Mod'a girip o hatayı düzeltmek, programı kaldırmak ya da sistemi temizlemek için kullanılır.

View solution in context

0 Likes
22 Comments
ruby_
Active Level 7
Galaxy A
Sorunda yok,bu ne şimdi?1749131614502.jpg
0 Likes
Berkay03
Active Level 8
Galaxy A
Telefonunuzu yeniden başlatmayı veya mümkünse sıfırlamayı tercih edebilirsiniz. Sistemsel bir sıkıntı olmuş olabilir yeniden başlatırsanız düzelebilir.
ruby_
Active Level 7
Galaxy A
Yeniden başlattım azıcık azıcık devam ediyor,bu benim 3. Kez yeniden başlatmam. Sıfırlayamam yedek telefonum yok,ders bilgilerimin hepsi burada:(
0 Likes
Berkay03
Active Level 8
Galaxy A
Hocam telefonu kapatma menüsünden kapat kısmına uzun basarak güvenli mod ile açmayı deneyebilirmisiniz? Belki sıkıntı çıkaran uygulama vardır bu şekilde bulabilirsiniz.
0 Likes
ruby_
Active Level 7
Galaxy A
Güvenli mod ne işe yarıyor kanka,avastı silerim o zaman
0 Likes
Solution
Berkay03
Active Level 8
Galaxy A
Avastı silin tabi ve güvenli mod ise:
Bilgisayarlar, telefonlar, uygulamalar ya da işletim sistemleri için, normalde çalışan gereksiz özellikleri devre dışı bırakıp sadece temel sistem bileşenleriyle açılan bir çalışma modudur. Genelde sorun gidermek için kullanılır. Yani cihazında bir problem varsa, normal açılışta sistem çökerse ya da virüs kaptıysa, Güvenli Mod'a girip o hatayı düzeltmek, programı kaldırmak ya da sistemi temizlemek için kullanılır.
0 Likes
ruby_
Active Level 7
Galaxy A
Çok çok teşekkür ederim,Allah razı olsun avastı ailip yeniden başlattım ve cihazım kasmaya başladı. Güvenli modda telefona birşey olmaz değil mi?
Berkay03
Active Level 8
Galaxy A
Hayır olmaz hocam😊 kontrolünüzü sağladıktan sonra yeniden başlat yaparak normale geçiş yaparsınız.
Berkay03
Active Level 8
Galaxy A
Ve avastı kullanmayın hocam.
0 Likes