cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefonum yere düştü birsey olur mu

(Topic created on: 03-31-2024 11:27 PM)
3740 Views
hasanA04s
Active Level 8
Options
Galaxy A
Merhaba arkadaşlar bugün telefonumu yere düşürdüm tahminen 1.5 metre yükseklikten betona çakıldı.Telefonumun ekranı kırılmadı ama telefonda kozmetiksel çizikler olustu ve telefonu elime aldığımda sim kart yuvası çok az açılmıştı yerine tekrar taktım. Sim hatası falan vermiyor donma kasma vs yok sadece kenarlara aşırı hafif eziklikler oluştu.Telefona birşey olur mu?? 
19 Comments
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy A
Members üzerinden telefon tanımlaması yapın. Bir sorun var mı diye inceleyin.
hasanA04s
Active Level 8
Galaxy A
Tamam hemen yapıp bilgilendiririm
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy A
Bir sorun gözükmüyorsa *şimdilik* sorun yok demektir. Bir sorun hissettiğinizde bildirebilirsiniz.
hasanA04s
Active Level 8
Galaxy A
Bu members topluluğunu çok seviyorum ya arkadaşta xiaomi var telefonuna birsey olmuştu çocuğu hemen terslemislerdi dusurmeseydin de cart da curt da çocuk sonra hesabı kapadı.Ben memberse bisey yazıyorum burada ne tersleme var ne de kendini beğenen insanlar teşekkür ederim anlayışla karşıladığınız için
yns21fe
Expert Level 2
Galaxy A
Ne demek? Benim Samsung'u tercih etmemin en büyük nedeni her konuda güzel hizmetler sağlaması. Gerek marka gerek kitlesi olarak sorunlarıma kolay ve hızlıca çözüm bulabiliyorum. Sosyalleşmesi de bir o kadar güzel oluyor.
hasanA04s
Active Level 8
Galaxy A
Bende senin dediğine katılıyorum dostum. Samsungun bence tek sıkıntısı güncellemeler onun dışında sorun yok artı bu forumda afedersin küfür hakaret olunca botlar hemen müdahale ediyor Allah bizi Samsung'tan ayrı düşürmesin 😍😁
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy A
Çalışıyorsa sıkıntı yoktur ama bu tip sorunlar sonralardan ortaya çıkıyor.
hasanA04s
Active Level 8
Galaxy A
İnşallah birsey olmaz kasma donma yok şuanlık ama
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy A
Kullan,garanti bakmayacağı için sorun çıkınca teknik servise verirsin.
0 Likes