cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonum ekran kilidi şifresi doğru olduğu halde kabul etmiyor

(Topic created on: 08-27-2021 09:18 PM)
4316 Views
esrariturkk
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba, a31 kullanıcısıyım. Şarjım bitti ve telefonum kapandı. Sonrasında sürekli girmiş olduğum ekran şifremi telefonum doğru olmasına rağmen kabul etmiyor. Kapanırken bile şifre istediği için kapat-aç da yapamıyorum. Lütfen çözüm!

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba esrariturkk,

Samsung Android işletim sitemine sahip cihazlarda ekran kilidinin unutulması veya bloke olması durumunda, eğer daha önce Samsung Account oluşturulmuş ve Uzaktan Kilit açma aktifleştirildiyse kaldırma işlemi uygulanabilir. Cihazınızda konum ve internetin de aktif olması gereklidir. İlgili alanlar aktif ise;

1. https://findmymobile.samsung.com/ adresine giriş yapınız.

2. Gelen ekranda bulunan OTURUM AÇ butonuna tıklayınız. 

3. Gelen ekranda Samsung Account adres ve şifrenizi girerek Oturum Aç butonuna tıklayınız.

4. Oturum açtıktan sonra açılan ekranda Kilidi Aç butonuna tıklayarak cihazın ekran kilidini açabilirsiniz.

Eğer ilgili alanlar aktif değil ise, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
11 Comments
01a65
Expert Level 2
Galaxy A
Merhaba ben ahmet
Konu ile ilgili sizlere iki tane şey önereceğim
1
Samsung members uygulaması üzerinden üst seviye yetkililere sormanızı tavsiye ederim bu soruyu bunun için uygulamalar ekranına gelin Samsung members uygulamasını bulun ve tıklayın girin en altta sağ köşede yer alan mavi tuşa tıklayın çıkan seçenekleri içerisinde soru sor yazan yazı seçeneğini bulun ve tıklayın çıkan sayfa içerisinden cihaza uygun soruyu Seçil ve tıklayın gelen sayfa içerisine bütün soru ve sorunlarınızı detaylı bir şekilde yazın yetkililer en kısa zaman içerisinde bir geri dönüş sağlayacaktır
2
Cihazınızın Samsung yetkili servis merkezine teslim edin garanti belgesi ile birlikte iyi akşamlar iyi geceler
0 Likes
Galaxy A
Yaw öyle olmaz abuk subuk cevapları verme hard reset lasım
01a65
Expert Level 2
Galaxy A
Kardeşim işime karışma
Galaxy A
Tm kardeşim seni kırdıysam çok özür dilerim.
0 Likes
ÖmerS24U
Expert Level 5
Galaxy A
Aa neden özür diliyorsun sert olan o 😂
ÖmerS24U
Expert Level 5
Galaxy A
Sakin ol arkadaşım 😅
01a65
Expert Level 2
Galaxy A