MehmetX
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-30-2024 09:35 AM (Last edited 03-30-2024 11:09 AM ) in
Galaxy A
Merhaba, diyelim ki biz telefonumuzu orjinal sıfır diye satın aldık ama sonra bunun yenilenmiş olduğundan şüphelendik
Bunu nasıl anlayabiliriz
IMEI bir anlam ifade etmiyor, Samsung aynı modeli yenilemişse IMEI kaynağı imalattan çıkar zaten.
Diyelim ki Teknosa dan Vatan"dan güvenilir diye aldık ama oranın çalışanı uyanıklık yapıp bize yenilenmişi orjinalin kutusuna koyarak sattı nerden bilecez. Iphone"da böyle durumlarda seri no N harfi ile bitiyormuş Samsung dolandırıcılara açık kapı bırakmış 1 saat araştırdım hiçbir kesin yol yok
4 Comments
0serName
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-30-2024 10:06 AM in
Galaxy A
Garanti sorgulamadan anlaşılır. Eğer aldığınız tarihte başlamıyorsa demekki önceden kutusu açılmış yada yenilenmiş. Seri numarasının farklı olmama sebebi samsung kendisi telefon yenilemiyor. Apple'ın N ile bittiği kodlar eğer servis kendisi değişirse yazar. Yani siz internetten alsanız onda N yazmayacak.
Gürkan_Krt
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-30-2024 12:41 PM in
Galaxy A
Çalışan nasıl sana yenilenmiş telefona fatura kesecek? 0 telefon 2 yıl garantili yenilenmişler 6 ay ya da 1 sene. Garanti sorgulamayı kontrol ettiğinde arada **bleep** olur işte o zaman o çalışana o telefonu yedirirler.
Galaxy_M12
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-30-2024 12:42 PM in
Galaxy A
Samsungu arayıp öğrenebilşrsin.
MehmetX
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-30-2024 09:28 PM (Last edited 03-30-2024 09:29 PM ) in
Galaxy A
Ben Samsung müşteri hizmetlerini aradım, gidiş yolu şuydu: Garanti"nin başlama zamanı satın alma tarihi mi ona baktı ve garanti süresinin max garamti süresi oluo olmadığına baktı