cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonum A70 ve kamerasından memnun değilim özellikle video performansından

(Topic created on: 03-02-2021 05:11 PM)
266 Views
A70Hamza
Active Level 1
Options
Galaxy A

Samsung A70 kamera sıkıntısı

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba A70Hamza,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu gibi taleplerinizi, detaylı belirterek yazmanız durumunda size daha sağlıklı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
DarkBlack
Active Level 4
Galaxy A
Birkaç görsel paylaşsaydın bizde fikir verebilirdik
Jubei
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba.
32Mp ve F1.7 Diyafram kamerası çok kötü değil, belki OİS ( Optik Görüntü Sabitleyici ) olmadığı için titreşimden dolayı, hem fotoğrafta hemde videoda net çekemiyorsunuzdur, tam olarak sorun nedir?
alyx
Active Level 9
Galaxy A
Profilime girip paylaşımlarıma bakabilirsin. A70 ile çektiğim birçok fotoğrafı paylaştım. Video performansı gayet iyi. 4k kullanıyorsanız 1080p60 deneyin daha stabil sonuçlar alacaksınız. Önemli olan kameranın iyi olması değil. Nasıl kullandığınıza bağlı olarak değişir.
GalaxyOcean
Active Level 3
Galaxy A
yazılımla düzeltilebilecek pek çok sıkıntıyı bilerek düzeltmiyorlar daha yeni çıkan telefonlar alınsın diye düşünüyorum
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba A70Hamza,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle foruma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu gibi taleplerinizi, detaylı belirterek yazmanız durumunda size daha sağlıklı yardımcı olabiliriz. Samsung ürünleri ile ilgili yaşadığınız tüm sorunlar ya da aklınıza takılan sorular için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize daima ulaşıp, Canlı Destek ve E-Posta yolu ile yardım alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes