cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefonum 4.5g cekmiyor

(Topic created on: 02-09-2022 07:18 PM)
265 Views
Veyselcan123
Active Level 1
Options
Galaxy A

Telefonum yaklasik uc ay once hep 4.5g cekerdi hattimda hic bir degisiklik olmamasina ragmen artik 4.5g cekmiyor. 4.5g ayari acik telefon modelim A31

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy A
Operatör hat ayarlarından 4.5 G açık mı ? Yaşadığınız yerde baz istasyonu sıkıntısı olabilir. Farklı hat takarak deneyin

View solution in context

6 Comments
YasinS10Lite
Active Level 9
Galaxy A
Operatörler bu aralar kasama alanlarında değişiklik yapıyor. Ben bir ara türkcll deydim bu dediklerim yüzünden vodfn geçtim
Solution
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy A
Operatör hat ayarlarından 4.5 G açık mı ? Yaşadığınız yerde baz istasyonu sıkıntısı olabilir. Farklı hat takarak deneyin
bugrakosee61
Active Level 4
Galaxy A
Reis direk telefon bağlamak yanlış kullandığın hatla ilgili olabilir altyapıda onarım çalışmaları olabilir iyice araştırdın mi
Heyyee
Active Level 7
Galaxy A
Hocam aynı ve başka şebekeye bir sim kart tak tlfa ve bak bakalım. Aynı şebekeye ait başka sim kartta çekerse sim kartın bozuk. Tüm kartlarda çekmezse tlf bozuk. Deneme yanılma yöntemiyle bulabilirsin sorunu
Galaxy A
Erişim noktası adları kısmından 3G ve 2G yi vs. kapatmayı gösterebilirim. 3G yi bir daha göremezsin. 4.5 G de kalır şebeke sıkıntı olmaz . Ben de kullanıyorum bu yolu .
0 Likes
Galaxy A
Bunun aynısını yaptıktan sonra sağ üstteki üç noktaya basıp kaydedin.Screenshot_20220209-195412_Settings_28039_1644425652.jpg
0 Likes