cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefonda bulunan Cihaz Bakımı sekmesi ne işe yarıyor?

(Topic created on: 04-20-2024 01:21 PM)
505 Views
garibani
Active Level 4
Options
Galaxy A
Cihaz Bakımı sekmesi, telefonun kendi antivürüsü ve arada girip telefonu taratıyorum. Ama sürekli Tehdit Bulunamadı uyarısı çıkıyor. Harici antivirüs uygulamasında tarattığım zaman ise bir sürü kalıntı dosya temizliyor, rami boşaltıyor falan bir sürü şey yapıyor. Peki bu Cihaz Bakımı ne işe yarıyor? Arada bir Optimize Et diyor optimize ediyorum sadece. Hepsi bu.

20 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy A
Google playdaki virus koruma uygulamalarin hepsi bir cihaz bakimdaki ondaki guvenlik daha saglikli yani
0 Likes
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Güzel uygulama
garibani
Active Level 4
Galaxy A
Aslında pek bilgim yok bu konularda kusura bakmayın. Diğerine gelirsek; harici antivürüs uygulamaları madem güvenilir değil neden insanlar deli gibi satın alıyor, premyum üye oluyor? Bu kazıklanma değil mi sizce? Yoksa daha havalı görünme çabası mı?
garibani
Active Level 4
Galaxy A
Doğrudur, eskiden virüs uygulamalarına güvenirdim habire satın alın premyum üye olun gibi reklamlar çıktıkça iyice bıktım en sonunda kaldırdım. Ama ben hala şu Cihaz Bakımında takılı kaldım. Cihaz Bakımı tam olarak ne işe yarıyor? Virüs için kullanılan bir şey değil mi?
garibani
Active Level 4
Galaxy A
Çok yardımcı oldunuz, ilgi, alaka ve sohbetiniz için teşekkür ederim.
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Cihaz bakımı uygulaması cihazın kendi ana sistemi ile geldiği için öteki uygulamalara nazaran daha faydalı ama antivirüs kısmı hariç
garibani
Active Level 4
Galaxy A
Tekrar rahatsız ediyorum mazur görün, apk uygulamaları yasadışı mı, neden onları uygulama merkezinde bulamıyoruz? Onların ne özelliği var? "Apk kurulumu veya internetten dosya indirmiyorsan gerek yok extra programa" yazmışsınız. Peki bu kadar zararlıysa neden apk kurulumlarına, internetten indirilen dosyalara bu kadar rağbet var?
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy A
Ücretsiz olduğu için ilgi duyuyorlar yoksa güvenilir yerlerden indirmediğini sürece tehlikeli ve tavsiyede etmen sadece Google play store üzerinden veya Samsung store üzerinden indirmen daha iyi
garibani
Active Level 4
Galaxy A
Evet play store ve (galaxy) store harici mağaza kullanmıyorum zaten, bi arkadaşım apk olarak whatsapp benzeri bi uygulama indirmişti ama öyle böyle değil cidden güzel ve her türlü özelliği vardı bana da çok tavsiye etmişti ama ilgilenmedim. İnternet üzerinden indirmeyi denediğim bir iki apk kurulumu oldu yüklenene kadar telefon acayip yavaşladı, kurulum tamamlanmadan iptal edip daha böyle bi maceraya girişmemeye karar verdim.