cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefon ilk açıldığında bir uygulama otomatik açılıyor

(Topic created on: 02-08-2022 08:50 AM)
13263 Views
suheylyilmaz
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Telefon ilk açıldığında otomatik olarak ziraat mobil uygulamasını açıyor. Telefon kapanırken açık olan uygulamalar telefon açıldığında arka planda çalışıyor onu biliyorum. Ama bu uygulama kendiliğinden açılıyor. Android 12 güncellemesinden sonra olduğunu düşünüyorum ama ziraat mobil ile ne alakası var ve nasıl çözebilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy A
Öncelikle uygulamanın verilerini silin, gerekirse kaldırıp tekrar yükleyin yada yeni güncellemeyi bekleyin Android 12 kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız cihazı sıfırlamanız fayda sağlayabilir Düzelmezse uygulama geliştiricisine geri bildirimle durumu bildirebilir, burdan yardım al bölümünden de Samsung Membersa hata raporu gönderebilirsiniz

View solution in context

6 Comments
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy A
Ziraat i silip yükleyin uygulama da hata var
suheylyilmaz
Beginner Level 2
Galaxy A

Ekran döndürme kilitliyken telefonu döndürdüğümüzde köşede bir işaret çıkardı döndürmek için, artık çıkmıyor. Kilidi kaldırdığımda gayet güzel dönüyor yani sensörde bir problem olduğunu düşünmüyorum ama kilitliyken o işaret çıkmıyor. Yeni güncelleme ile mi kaldırıldı yoksa nasıl çözebilirim?

Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy A
Dediğiniz işareti hatırlıyorum tam emin olmamakla birlikte kaldırıldı sanırım. S8 de hala duruyor s20fe de yok. Ve hiç sevmezdim
faruk07
Active Level 9
Galaxy A
Hayır kaldırılmadı, sadece yatay görünümü destekleyen uygulamalarda çıkıyor.
0 Likes
Solution
Galaxy A
Öncelikle uygulamanın verilerini silin, gerekirse kaldırıp tekrar yükleyin yada yeni güncellemeyi bekleyin Android 12 kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız cihazı sıfırlamanız fayda sağlayabilir Düzelmezse uygulama geliştiricisine geri bildirimle durumu bildirebilir, burdan yardım al bölümünden de Samsung Membersa hata raporu gönderebilirsiniz
faruk07
Active Level 9
Galaxy A
Ben de aynısını yaşamıştım, uygulamayı güncelleyince düzeldi