cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Telefon ısısı düşük sarj işlemi durduruldu uyarısı

(Topic created on: 12-09-2023 09:27 PM)
15808 Views
omerklc
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

Samsung a32 cihazim 3 gündür şarj almıyor telefonun sıcaklığı normal oda sıcaklığında olmasına rağmen düşük ısı nedeni ile şarj işlemi durduruluyor. 

Yeniden başlatmayı denedim, telefon kapalı iken şarj etmeyi denedim fakat hiç bir şekilde şarj almıyor. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
gece28
Active Level 6
Galaxy A
Telefon düşmüş su almış olabilir mi sorununuz batarya bms kart yada sarj jak yada iç bölümde bir arıza var takibi bunu burdan kestiremeyiz teknik servis garanti devam ediyorsa gönderin

View solution in context

8 Comments
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
başka şarj aleti ve şarj kablosu ile denedin mi? veya mevcut şarj aletini ve kablosunu başka cihazda denedin mi?
omerklc
Beginner Level 2
Galaxy A
Evet denedim şarj aletini farklı cihazlarda denedim sorunsuz çalışıyor. 3 tana farklı şarj cihazı da denedim yine sorun ayni ve günlerdir bu şekilde şarj almıyor
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
tlf.uzun arayüzünü bilmiyorum, ayarlardan Pil yazarak Hızlı Şarj, Süper Hızlı Şarj seçeneklerini kapatıp yada kapalıysa açarak tekrar deneyin.
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy A
hatta kılıf varsa çıkartarak deneyin.!
gece28
Active Level 6
Galaxy A
Sarj aleti usb giriş yerini güzelce temizleyin şarj giriş yerini temizleyin ve şarj kablosu usb kısmını iyce atoptore takın yeniden başlatın telefonu biraz ısıtın şarj aleti sıcak ortamda olsun.
Solution
gece28
Active Level 6
Galaxy A
Telefon düşmüş su almış olabilir mi sorununuz batarya bms kart yada sarj jak yada iç bölümde bir arıza var takibi bunu burdan kestiremeyiz teknik servis garanti devam ediyorsa gönderin
omerklc
Beginner Level 2
Galaxy A
Garanti devam etmiyor ama yinede bir servise göstereyim o zaman ben.
gece28
Active Level 6
Galaxy A
Söylediklerimi yapın bazen ortam sıcaklığı iyi olmayınca hızlı şarj olmaz ama siz hiç şarj almıyor bu Micro devre kartı akıllı okuyucu batarya ilede alakalı olabilir iç devrelerde de sorun olabilir umarım küçük bir arıza diye düşünüyorum