cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tavsiye

(Topic created on: 09-03-2022 12:49 PM)
1015 Views
ysmnn
Active Level 10
Options
Galaxy A

Arkadaşlar ben kocamı ikna edebilrsem  yeni telefon almayi dusunuyorum .A52 almayi dusunuyorrum  ama bazi  yorumlar okudum kasasinsa esneme oldugunu. Soyleyenler olmus boyle bi sorunu varmi ?A33 5 g de hosuma gidiyor ama islemcisinden  dolayi  istemiyorum almayi.Eşimde m 32 diyor  bak ozeliklerine diyor A32 ile **bleep** yok arasinda .Lutfen bana fikir  verebilirimisiniz?

55 Comments
Galaxy A
Bence bı mağazaya gidip bakın cihazlara kurcalayin a52 özellik olarak iyi ama kasasında esneme olayı diyorlar çoğu a serisinin arka kapağı esniyor ve bastirdiginizda bı çıt sesi geliyor arka kapağı ince bı malzeme * birazda kullanıma bağlı esneme vs işleri arka cepte taşırsan vs gibi ben a72 de kullandım süper cihaz ama büyük ve ağır diye sattım
Galaxy A
Snapdragon lu cihaz tercih edin ısınma olmuyor bende s20fe ve s21 var s20fe yi kullanıyorum ve çok memnunum ( son güncelleme olayı hariç 🙂) a52 yada 3-5 günlük bulursanız a52s de düşünün
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
Sifir dusunuyorum. A52 oglumda var S20fe isinma problemi oldugunu okudum o yuzden terduutteyim ben. Suan a32 kullaniyorum memnundm ama su isinma olayi soguttu beni telden. Tesekkur ederim tavsiyeniz icin
sdere
Active Level 5
Galaxy A
Her okuduğunuza da inanmayin her yiğidin bir yoğurt yiğişi vardır..
Galaxy A
M31 eski bir model ve fiyatları yüksek ben s20 fe kullanıyorum bir Snapdragon modeli birde exsnos modeli var SD modeli olanı tercih edin ben memnunum
sdere
Active Level 5
Galaxy A
Bir bayana göre fazla derin bilgi ama benim tavsiyem alın derim a32 alacağınıza da bulabilirseniz m31 alın derim size
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
A32 kullaniyorum zaten ben a52 istiyorum niye bayanlar bilgilenemezler mi 😊
Galaxy A
M31 eski bir model ve yeni modeller ile aynı fiyat bence güncel cihaz daha iyi
ysmnn
Active Level 10
Galaxy A
M31 dusunmuyorum zaten ben A52 dusunmustum.ama