cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

TELEFON KAPAĞI

(Topic created on: 02-06-2024 10:38 PM)
949 Views
Yusufff0
Active Level 4
Options
Galaxy A
Uzun zamandır severek ve isteyerek samsung kullanan birisiyim. Fakat şuan kullandığım Samsung a72 model telefonumun arka kapağı iyice açıldı ve içine toz birikiyor. En ufak bir su gitmesi telefonumu bozabilir durumda.
Telefonumu satın aldığım Sakarya Karasu Samsung Bayisi ise buna birşey yapamayacaklarını (aynı mağduriyeti arkadaşımda yaşıyor) ve bir "telefoncuya" yaptırmamız gerektiğini söyledi.
Cidden şaka gibi çünkü telefonum düşük model bile değil ama böyle bir rezillik yaşıyorum. Sanki 2012 yılında kalmış gibi kapağı yapışkanlı ve yerinden çıkan bir telefon kullanmak komik geliyor.
Ve bize sunulan tek çözüm bir telefoncuya güvenmek.
Telefonumun garantisi biteli 4-5 ay oldu ve yapabileceğim hiçbirşey yok.
Ben bu telefonu satmak istesem karşımda ki kişiye nasıl durumu anlatırım ?
Yardım istiyorum çünkü Samsung beni ciddi şekilde mağdur bıraktı

11 Comments
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Ben de A72 kullanıyorum ve garantisi biteli bi 5-6 ay oldu. Hemen hemen aynı zamanda almışız galiba. Ama bende bahsettiğin gibi bi problemin ibaresi bile yok. Kılıfsız falan mı kullanıyodun cihazı?
0 Likes
Yusufff0
Active Level 4
Galaxy A
Arkadaşlarımda M51, A32 gibi cihazlar var hepsinde aynı sorun mevcut ben kılıfsız kullanıyorum onlar ise kılıflı.
Yani zaten bu telefonlar kılıflı kullanılması için üretilmedi. Asıl kılıfsız birşey olmaması lazım
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Bütün marka ve modeller tabiki kılıfsız kullanmak için tasarlanıyor normalde. Ama kılıfsız kullanınca daha çabuk deforme oluyor bunada malesef yapacak bişey yok. Mesela ekranlar kimisi victus korumayla kimisi victus 2 ile kimisi gorilla 5 ile korunuyor. Ama koruma filmi hepimiz takıyoruz..
0 Likes
Yusufff0
Active Level 4
Galaxy A
Koruma film zaten takılı o ekranla alakalı ve gerekli birşey.
Benim arka kasamda ne bi kırık ne de bir çatlak var.
Ve samsung masraftan kaçmak için telefonumun arkasına **bleep** kapak koyuyorsa değiştirmesinide üstlenmeli.
Ki çelik versiyonlar bile çıkıyor orası ayrı mesele
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Şikayetin konusunda hak veriyorum ben sana. Arka kapakla alakalı. Ekran örneğini şundan verdim sen kılıfsız kullanmak için tasarlanmıyo mu bu cihazlar dediğin için, ekranlar da ekstra korumaya gerek kalmasın diye tasarlanıyor ama hepimiz ekstra korumayı takıyoruz. Kılıf konusuda böyle bence
Yusufff0
Active Level 4
Galaxy A
Normalde 5 dakika içinde samsung yanıt verirdi... Demek ki bu sefer görmemezlikten gelmeyi seçecekler🤦🏼
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy A
Umarım çözülür sorunun 🤙🏼
Galaxy A
Kardeşim samsung yetkili servise git 100 tl karşiliginda bandi yeniliyorlar benim a52 imde de oyleydi
0 Likes
KIauS
Active Level 8
Galaxy A
Olum sakarya'da samsung servisi var mı ki