OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Herkese merhaba bir sorum olacak
Benim Spotify hesabım direk samsung hesabıma bağlı ve hesapta premium var. Bilgisayarda oturum açmak isterken böylr bir uyarı alıyorum.
Hesaba google hesanı eklemek istiyorum bilgisayarda da kolayca oturum açmak için ama yapamıyorum teşefondaki spotify uygulamasına girdim sadece username ve billing görünüyor. Premiumu falan iptal etmeden nasıl bağlarım yardım eder misiniz?
11 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2024 10:16 PM in
Galaxy A
Telefondan spotify ayarlarından oturumunu kapatıp google hesabın ile giriş yap. Zaten daha sonrada pc üzerinden google hesabından oturum açabilirsin.
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2024 10:25 PM in
Galaxy A
Tablet üzerinden denedim (ikisi de aynı samsung accounta bağlı oldujları için ikiside samsungla bağlanabiliyor aynı hesaba hem tableti 2. Cihaz olarak kullandığım için ondan denedim hesabın başına bir şey gelmez inşallah diye
Googlea bağlı değilmiş direk gmaile bağlıymış ama hesabın şifresini unuttuğum için şifreyi değiştirmek zorunda kaldım sonra bilgisayara bağlandım
Yardımlarınız için teşekkür ederim :)
Googlea bağlı değilmiş direk gmaile bağlıymış ama hesabın şifresini unuttuğum için şifreyi değiştirmek zorunda kaldım sonra bilgisayara bağlandım
Yardımlarınız için teşekkür ederim :)

- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »