cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Son UI 4 güncelleme sonrası kulaklık ses sorunu

(Topic created on: 02-01-2022 04:13 AM)
297 Views
Incante
Beginner Level 3
Options
Galaxy A

Kullandığım telefon Galaxy A72. Güncellemeden hemen önce Tautronics Soundsurge 85 kulaklığı kullanıyordum. Müzik, video ve konuşmaları rahatça sıkıntısız yapıyordum. Güncellemeden sonra aynı kulaklığı kullanmaya devam ettim ama şu an sadece telefon görüşmesi yapabiliyorum. Video ve müzik açıldığı zaman ses gelmiyor kulaklıktan. Başka bir telefonda denedim ve sorun olmadığını gördüm. Bu sorun son güncelleme ile ilgili. Lütfen biri ilgilensin bu sorunla.

Teşekkürler. 
14 Comments
dwerd
Active Level 1
Galaxy A

A72 telefonuma son güncellemeyi yaptıktan sonra Haylou moripods bluetooth kulaklığımı kullanmamaya başladım. Video ve şarkı dönüyor açınca. Kulakligim diğer cihazlarda çalışıyor.Acilen güncelleme vs neyle düzelecek düzeltmenizi talep ediyorum. 

Subutus
Beginner Level 3
Galaxy A
Aynı sorun bende de var kafayı yemek üzereyim
faruk07
Active Level 9
Galaxy A
Burdakilerden birisi demişti sanırım: kulaklıgı telefona tekrardan tanıtınca (başka bi cihaza bağlatıp sonra tekrar kendi telefonuna tanıtmak gibi) düzelebilirmiş
Osmanakar
Active Level 6
Galaxy A
Geliştirici seçeneklerinden "A2DP donanım boşaltmasını kapatr" ayarını kapatınca düzeliyormuş.

geliştirici seçenekleri açık değilse telefon hakkında -> yazilim bilgisi -> yapim numarası art arda 7 kere basınca açılıyor.
Incante
Beginner Level 3
Galaxy A
Osman bey teşekkür ederim, sorunum bu şekilde düzeldi. Bu özellik sanırım stereo özelliği devre dışı bırakıyor. Daha sonra umarım yeni bir güncelleme ile eski haline döndürürler