cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Smart View Televizyona Bağlanmıyor

(Topic created on: 06-09-2022 03:09 PM)
366 Views
AbdulkadirBJK
Active Level 3
Options
Galaxy A

İki gün önceki guncellemeden sonra Smart View ile telefonun ekranını televizyona yansıtamıyorum bir buçuk iki senedir yansıtıyordum bir güncelleme getirdiniz onu da bozdunuz!

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba AbdulkadirBJK,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

7 Comments
_Fırat_
Active Level 8
Galaxy A
Android 12 ile o özelliği de mahvetti Samsung
0 Likes
AbdulkadirBJK
Active Level 3
Galaxy A
AnyDesk le yansıtmıyor iki gündür şimdi normal wifi üzerinden denedim onuda kapatmış Samsung😡🤬iki senedir yansıtıyordum
0 Likes
_Fırat_
Active Level 8
Galaxy A
Ne yaparsan yap olmuyor maalesef kardeşim bende çok uğraştım olmuyor. Android 12 ile smartwiev olayını kaldırdı Samsung.. Google home ile yansıtma yapabilirsin anca yada 3. Parti uygulamalarla
0 Likes
AbdulkadirBJK
Active Level 3
Galaxy A
Home ile denedim onlada olmuyor maalesef
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Selamünaleyküm.
Ağ ayarlarını sıfırlayın Sorun devam ederse verileri yedekleyip fabrika ayarlarına cihazınızı komple sıfırlayın.
0 Likes
AbdulkadirBJK
Active Level 3
Galaxy A
Hiçbir alakası yok onlarla Şaomi ile denedim girdi bizde Samsung bilerek kapatmış ağları falan hepsini sildim Smart View i silip geri yükledim yine aynı....Dediğim gibi Samsung bilerek yapmış😡
0 Likes
Solution
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba AbdulkadirBJK,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​